Leviathan

• Kullanıcı BoO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
Konu sahibi son olarak 4156 gün önce görüldü
başından beri direttiğin şeyde ve öngörülerinde haklı çıkmak, sanırım hiç bu kadar üzmemiştir seni. en azından realisttin bro. vicdanın rahattır. saygılar ve sevgiler alpcim.

Bu ara çok sinirliymiş de sakinleşmek için inzivaya çekilmiş bir havası var

holiganlar gibi dedigim dedik degil konusarak anlasabilen biri
arada twitch yayini yapiyo denk gelince izliyom
ne oynadigini da simdi hatirlamiyom ama bakiyom oyle

Asiri gergin bu aralar: umarim sikintisini kisa surede atar.

bir keresinde btö sempatizanlarına karşı laf anlatacağım diye kendini boşuna hırpalıyorsun dediğimi hatırlıyorum, keza bir çok konu içinde bu söylediğim geçerli. ayak takımı asla ıslah olmaz hatem. pek muhabbetimiz yok uzaktan uzağa okurum. fotoğrafını gördüğümde gergin ve agresif aksiyonlarının aksine pek ponçikmiş demiştim. yolu ve bahtı açık olsun.

Alkol kullanmaz ve kullananları da hiç sevmezmiş...
Zamanında 100 dolar ile beni Bağcılar'dan uzay seyahatine yollama önerisini de unutmadım.
Neyse ki Fenerbahçeli oluşu ile ortak bir noktamız var ancak son zamanlarda aleyhte yorum yazmadığı tek bir günü de görmedim. Sen Fenerbahçelisin, unutma!

Alkol sjsjsjsjdk kullanmaz djsjskkskd kullananı djsjdjkskd hiç djsjsjksjdndjd SEVMEZMİŞ DJSJSJHSHDJSHDJSKSKDKDKKE

İlk cümlede gülerken çenem çıktı, acilden yazıyorum şu anhahahahshshhsh

Şu adam hakkında bi de tutmuş kültürlü komik bi şeyler yazmışlar…. neyse tombik köftem üzülmesin. He he öylesin şekerparem he evet :) salak çocuk :emoji_innocent:

Fenerbahçe şampiyon olmadan gelirsin umarım...

Gelir gelir. Ara ara yapıyo böyle. Polemikten uzak kalamaz benim tosbik davşanım. Bu aralar biraz başı kalabalık sadece. Geçenlerde buluştuk sizlere selamı yok. Bilginiz olsun.

Şakayı kaldıran bir agabeyimizdi,liglerde başladı umarım GSvFB derbisinden önce online olur.En azından İsmair Kartal kovulmadan önce geri dönmesini temenni ediyorum.O sene bu sene. sjshssj

Fenerbahçe şampiyon olmak üzere ancak yine @Hatem yok ortalarda...

Fenerbahçe'nin şampiyonluğu öncesinde dönmesine çok sevindim.:)

Geri