Leonardo DiCaprio, The Revenant'daki rolü için çiğ et yedi

Konu sahibi son olarak 974 gün önce görüldü
bence oscar alamadıkça filmler ve oyunculuğu daha kaliteli oluyor. inş yine alamaz. xd

gelmiş geçmiş en iyi film titanic diyen kızı getirin buraya. hah şu durumda ben o kızın yanındayım işte. bizim tanıdığımız bildiğimiz leo ordaki leo'dur. böyle sanat manat adı altında türlü türlü şekillere giren leo değil. bence konuya bir de bu yönden bakalım.

Bir tek adıyla milyonları vizyona topluyabiliyorsa bir başarısının olduğunu gösterir. Leonardonun her filminide keyifle izliyorum. Diğerlerininde hakkını yememek lazım ama bu yıl ki filmlere baktığımızda hakettiği kesin.

filmdeki herşey gerçekçi ama o etin gerçek olmasını beklemiyodum öğğğğ hadi o neyse de kızılderili hunharca yedi adamın yüzünde en ufak tereddüt yok :D

filmdeki herşey gerçekçi ama o etin gerçek olmasını beklemiyodum öğğğğ hadi o neyse de kızılderili hunharca yedi adamın yüzünde en ufak tereddüt yok :D

Nedense The walking dead den midir nedir ondan igrenmedim de at in içine girdiği sahnede bayilacaktim az kalsin:D

Nedense The walking dead den midir nedir ondan igrenmedim de at in içine girdiği sahnede bayilacaktim az kalsin:D

at sahnesinde ben de yorgana sarıldım. atın içinden çıkan buharı görünce bi anda buz gibi ortamdan sıcacık ortama girermiş gibi oldum mayıştım uyuyordum az daha :DD akıllıcaydı ama aynı durumu yaşarsam aynısını yapabilitem var .d

Taşlamayın tamam Di Caprio filmde döktürmüş, tamam hak ediyor falan da.

Nedense Tom Hardy'nin filmdeki oyunculuğu daha muazzam geldi bana ya. Aksanından, beden diline, oynadığı karakterin o denli içindeydi ki muazzam haz verdi bana.

Leo alır mı Oscar'ı bilmem de Hardy sonuna kadar hak etmiş.

Geri