Leonardo DiCaprio, The Revenant'daki rolü için çiğ et yedi

Konu sahibi son olarak 977 gün önce görüldü
leo-1.gif

41 yaşındaki Leonardo DiCaprio, vizyon gününü bekleyen epik tarihi film The Revenant'ın çekimleri sırasında jöleden yapılmış sahte ciğer yemeyi reddetti.
DiCaprio, sahnede gerçekten çiğ bizon ciğeri yediğini açıkladı.

DiCaprio bu deneyimi "En kötü tarafı ciğerin etrafındaki zardı. Balon hissi veriyordu. Isırdığınızda dişlerinizle patlayacak gibi oluyordu" şeklinde anlattı.

Yönetmen Alejandro González Iñárritu başrol oyuncusunun sağlığı için endişelendiğini ancak eğer gerçek et kullanmasalardı gerçekçiliği yakalayamayacaklarını söyledi.

The Revenant/Diriliş 22 Ocak 2016'da vizyona girecek.

Filmin bu sene DiCaprio'ya Oscar'ı kazandırıp kazandırmayacağı ise merak konusu

MYNET

Bu azimle bu kez Oscarı alacak inanıyorum

O sahneyi görünce kesin bu haber aklıma gelecek :D

Adam neler yapıyor ya :) Filmi de merakla bekliyoruz.

O sahneyi izledim arkadaşlar o sahne hem ne ki daha fena bi sahne izledim at falan var neyse spoiler vermeyeyim .
Film de beni çeken gerçek bi hikaye olması ilk tercih daha sonra Oscara aday olması beni çeken ikinci sebep.
En iyi film değil bence yani bende bir spotlight etkisi yaratmadi açıkçasi.
Sadece bazı sahneler muazzam ve oyunculuk konuşmuş. Öyle ki glass in yerine usudum ve acı çektim desem abartmam sanırım.
En iyi film değil belki ama en iyi erkek oyuncu dalında Leonardo almalı Oscarı bence, matt Damona haksızlık etmiş oluyorum affetsin. : )

Ayının olduğu sahne gerçekten muhteşem işlenmişti. Hakkını veriyor bu adam.

Bu sefer de Oscar vermezlerse, ben olsam sektoru birakirdim :D
Adam daha ne yapsin .p

kendisi sevdiğim bir oyuncudur ama çiğ et yemek bi "rol için saç kazıtmak" değil. natalie portman rocks!

kendisi sevdiğim bir oyuncudur ama çiğ et yemek bi "rol için saç kazıtmak" değil. natalie portman rocks!

christian bale 40 kilo verip bi sene sonra 70 kilo alıyordu o napsın ? ha her çiğ et yiyene oscar verilecekse bizim mahallede çok kedi, köpek var. leo daha çok bekler oscar heheyt.

christian bale 40 kilo verip bi sene sonra 70 kilo alıyordu o napsın ? ha her çiğ et yiyene oscar verilecekse bizim mahallede çok kedi, köpek var. leo daha çok bekler oscar heheyt.

Hala yabancı film dalında senin filmi izleyemedim. Bu gece bu işi bitirmem lazım.

katılıyorum, ayrıca yıllardır sarışın ve mavi gözlü olmasının ekmeğini yiyo. sarışın ve renkli gözlülere yapılan pozitif ayrımcılığın ekmeğine yağ sürmeyen oscar lobisini tebrik ediyorum.

Cig et yemekten ziyade, filmi dogal kosullarda cekmis olmalari benim ilgimi cekti. Hic bir dublor kullanmadan, kac ay boyunca eksi derecede dogal isiklarla bir filmi kolay kolay hic bir yonetmen cekmez, cogu oyuncu da bundan mumkun oldugunca kacinir. Sirf bu yuzden, takdir etmek gerekiyor : ))

katılıyorum, ayrıca yıllardır sarışın ve mavi gözlü olmasının ekmeğini yiyo. sarışın ve renkli gözlülere yapılan pozitif ayrımcılığın ekmeğine yağ sürmeyen oscar lobisini tebrik ediyorum.

bu dönem pek takip edemedim filmleri. varsa bol yahudi öven, alman yeren, bedensel veya zihinsel engelli bir karakteri bulunan ve içerisinde en az bir gay veya lezbiyen barındıran film benim oyum onadır.

şunun neresine oscar vericen, vermeye vermeye harap etti kendini bir de.

CYtqJTPWwAAwiVC.jpg

02431aa444a64a52f689c1a67f010976.jpg

Acımasız olma şimdi bu kadaaar... DiCaprio'yu harcadın 3 mesajda. skldjad

bu dönem pek takip edemedim filmleri. varsa bol yahudi öven, alman yeren, bedensel veya zihinsel engelli bir karakteri bulunan ve içerisinde en az bir gay veya lezbiyen barındıran film benim oyum onadır.

şunun neresine oscar vericen, vermeye vermeye haram etti kendini bir de.

CYtqJTPWwAAwiVC.jpg

Hepsini tek bunyedee zor ama lezbiyen iliskiyi anlatan Carol . Gayet iyidir.:))))

Christian Bale noktasina katilmakla birlikte, oyunculuk konusunda Leonardo DiCaprio'nun kendini gelistirdigi icin hakkini vermek gerekir bence : ))

akademi bu bahsettiklerimi hep gururlanmıştır. o zaman carol'a şimdiden hayırlı olsun diyebiliriz. ben onları tutuyorum.

Spotlight . Kilisede ki taciz olaylarını çözmek için ugrasan bi grubu anlatıyor. (gerçek hikaye ) Bu da ilgi çekici olur da ödül gelir mi bilemem.

Geri