Lens Kullanmak

Konu sahibi son olarak 2557 gün önce görüldü
Çok mükemmel bir şey, gözünü çizdirmekten korkanlar için :D

Geçen tv ye bakarken uzak gözlüğünüz var mı diye sorunca Berika lens vereyim hacı abi dedi ama duymamış gibi yaptım. Nedir bu lens işi şimdi? Bize niye bunları ogretmiyorsunuz yavrum ya.

Lens öyle uzak gözlüğü gibi ortak kullanıma açık bir şey değil. Açılmamış mı teklif etti yani?
Neyse de ben şey diyeceğidim, üstünüze afiyet dört buçuk miyopum. Bi kere, hijyene oldukça dikkat etmek zorundasınız.
Bence gözlükten daha konforlu ama uzun vadede rahatsız edici. Gün sonunda gözlüklerime kavuşmayı iple çekiyorum. Her akşam ve sabah merasimle takıp çıkarıyorum. Yine de ameliyat olmaktan korktuğum için benim için en idealinin bu olduğunu biliyorum

bi ara denemek istedim daktırımın tavsiyesiyle her gözüme taktıgımda bu laneti gözüm acayip kaşınıyor unutup kaşıyorum falan lens parça pinçikk tavsiye etmiyorum :D

renkli olandan kullandım
heves işte

Özenmis almistim.
ama oyle bir renk almisim ki boyle su yesili yillann gibi bakiyorum takinca.
ne sacma sapan bi renk secmisim.
tabi kullanmiyorum artik. lensi de bir, iki kere kullanmistim.

Gözlük kullanmak istemediğim zamanların kurtarıcısı fakat gün sonunda batmaya başlayınca işkence haline dönüyor

Takarken ki yaşanılan eziyete şahitlik ettim.
Zulüm zulüm.

5 yıldır kullanıyorum.
aynaya bakmadan takabiliyorum.
yıldım

Kusura bakmayın ama bu D O L A N D I R I C I L I K tır.
Bahane üretmeyin.

Miyop ve astigmatım var çok kullanmak istiyorum ama beceremiyorum, bulanık olmayan bir dünya hayal ediyorum.

Özellikle benim gibi körseniz ve snowboard, kayak filan yapıyorsanız gözlüğünüz üzerine taktığınız o goggle yüzünden (bkz: kayak gözlüğü) görme gözlüğünüz buğulandığında her şey işkenceye döner. Sonra dersiniz ki "yok mu yareppim bunun bi çaresi" ve işte tam o esnada lensler yetişir imdadınıza ve dünya varmış diyerek kaymaya devam edersiniz.

Ama tabi ilk defa kullanırken, şahsen ben mallığımdan neredeyse bir kutu solüsyonu bitirmiştim iki de bir yere düşürdüğüm için.

Son düzenleme:
İncelik isteyen bir iş. Üniversitede arkadaşım lensini tam 15 dakikada taktı. Onunla bende stres oldum. Ne gerek var.f

Onu takmak ve kullanmak eziyet gibi bir şey. Kullanabileni tebrik etmek lazım.

bazen insanı şizofren edebilen bir objedir.
şöyle ki, bir keresinde gün sonunda çıkartmak istediğimde patlıcan oyar gibi gözümü oyuyordum neredeyse gözümü "neredesiniz lan mkodum lensi" diye.
meğer gözümden düşmüş bu meret.
çok malım.

Geri