Lens kullandığı halde göz rengim orjinal diyen keko kadin

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
gözleri lens ve o derki bu benim orjin gözlerim lens hayatimda hic kullanmadım.

dipnot : lens kullananlara saygim var ama kullanipta laf ebeligi yapan kisilere lafim tşk.

Orjinal benimkiler, size ne renk lazımdı?

Benim gözüm kah mavi, kah yeşil. Dolayısiynen bana sen lens kullanıyorsun diyen barzo 1 karı vardı, o zaman tabii daha Can Yaman filan yok. Dedim gel arkaya benle 2 gün yaşa sana kanıtliyayım. Çünkü muhakkak değişecek rengi. Öyle biz harama bakmayız. Aklınıza başka türlü kanıt gelmesin.​
Bu arada lens kullanılmasını anlamıyorum. Bence en güzel göz rengi kahverengi ve siyah, hayvani gözleri olan oyş 1i olarak kesin kararım.​

Orjinal olup olmadığına nasıl karar veriyoruz arkadaşlar realde kaçkere görüşüp karar verdiniz ? Bizide bilgilendirin.

kesinlikle mastor bey elamsı kahverengimsi göz rengi en güzel renkler oteleri çöp

Türk kizindaki ego hangi ulkenin kizinda var .. coğrafya kaderdir. hayir bide guzel bisi olsa gam yemicem bassin egosunu. eyv ama bildigin ceset

Yapay olan hiçbir şeyim yok çok şükür....... değil mi @Anna Karenina ?
Elhamdülillah müslümanız...
konuşup bir yandan sigaranı içiyordun ya... hiç öyle poz vermeden en doğal halinle... gözümde, arabayı tamir eden usta canlandı.. sigarası dudağının kenarında.. arabayla dertleşiyor... sonucta bir araba alırken bile parcalar orjinal mi diye bakılır... parcası değişmiş araclar baş ağrısıdır....
Bu konuda sizin ne işiniz var? daha ne diyim....

Oyle bir yalan hiç atmadım zaten atamam lens kayinca belli oluyor lens olduğu... :(
Anam renkli gözlerini bana bagislamadiysa benim suçum ne...

Renkli lens kullananların amacını hiç anlamadım bunca zaman. Göz renginin insan yaşamında ne önem arz ettiğini bilmek isterim.

Renkli lens kullananların amacını hiç anlamadım bunca zaman. Göz renginin insan yaşamında ne önem arz ettiğini bilmek isterim.

Yo çok güzel yakışıyor lens sektörü baya büyüdü çok gerçekçi duranlar var

Yo çok güzel yakışıyor lens sektörü baya büyüdü çok gerçekçi duranlar var
İyi, güzel, hoş tamam. Benim söylediğim şey başka :) ne önemi var diyorum göz renginin. İnsan yaşamına ne katkısı var, mavi veya yeşil rengin kahverengi veya elâ renkten güzel olduğuna kim karar veriyor. Daha az bulunduğu için olabilir. Fiziksel özellikler içinde en son sırada göz gelmeli bence.

İyi, güzel, hoş tamam. Benim söylediğim şey başka :) ne önemi var diyorum göz renginin. İnsan yaşamına ne katkısı var, mavi veya yeşil rengin kahverengi veya elâ renkten güzel olduğuna kim karar veriyor. Daha az bulunduğu için olabilir. Fiziksel özellikler içinde en son sırada göz gelmeli bence.

Yavrucuğum ben de onu diyorum işte güzel duruyor çünkü alla alla, şimdi ornegin kızıl saça kahverengi göz eh işte oluyor ama yeşil olunca efsane duruyor. Bu sarı saç mavi göz uyumu gibi düşün.

Her şeyi anlarımda neden mavi göz renginiz varken yine mavi göz renginin başka bir tonunu lens olarak kullanıyorsunuz ?

Geri