lena'nın üye sözlüğünün sürekli kilitleniyor oluşu

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Efendim tamamen haklı bir uygulamadır.
Sürekli kendi sözlüğüne yazan bir insan lenamcım. Misal ben asla yapmam bunu kdjsl
fekat lenamcım tam bir ponçik değil mi :lena:
yönetim size sesleniyom Lenamın sözlüğünü açın pls.

https://i.hizliresim.com/GD0dly.png

lenacım niye üye sözlüğün güncellensin diye kendi sözlüğüne yazıyorsun haklı bir uygulama bu kilit olayı yani :malumat: sen gizliden söyle bana sözlüğümü güncelle diye ben ara ara güncellerim:tatlı: fjdjjs

dgahj yok malumat hanımcım, bize cevap veriyor
ondan yani cevap hakkını yannış yerde kullanmasından ötürü böyle bir şey yapıyorlar :malumat:
yani kız masum :agla:
yine de kendi sözlüğüne yazmamalıydın lenamcım, bunun bir sonraki aşaması ban :liv:

uslu dursun kardeşim.
Adalet diye bir şey var herkese aynı uygulanıyor sonuçta.
biz yazmıyorsak o da yazmasın.söylesin bir yazarız.

Lena cevap hakkı doğdu, söz sende asghf

buraya istediğin gibi yazabilirsin :sırıt:

En çok beni seviyorlar en çok bana yazıyorlar demek için konu içinde cevap veriyor herkese
mesajı kopyalasın gitsin başka konuda cevap versin jskjs

Bence bu yönetimin suçu sonuçta cevap paneli kıza açılıyor mu açılıyor yolla dedi mi gidiyor mu gidiyor madem yasak cevaplama paneli kişiye özel kapalı hale gelsin :D Hiiiç Lena da suç bulmayın

Haklı :nopsrn: Yani evet, o zaman yönetim suçlu.
Al yine Murat'ı suçlayacak bir şey bulduk khdas tam bir yılan değil mi kdsj

Ssss olduramayacağım şeyler diyin banaaaaaa oldurayım xd

Larim akjsjdjsmk ya siz neden beni gömüyorsunuz şimdi akskdkkd.
neşe kaynağım güzel bakışlım tatlı dillim larim <333
larim bu malumatcım, edri bey ve griii ne diyor? :liv:
özellikle de edri bey, siz..........
Heb sizin yüzünüzden oluyor....

Sirüü bunlar hiçbişey bilmiyor ya, seni admin yapsalar böyle olmaz skkdk. seviyorum seni de sirüüü

İnadına yapıyor galiba yazarak, oldukça sevimsiz bir hareket. İnşallah başlığı silinir.

skjksk. yazarım. banlayabilirsiniz, başlığımı da silebilirsiniz, sizce umrumda olur mu bu durum ?
eğlenceme bakarım ben,sevdiğim bir kaç kişi var onlara takılıyorum, siz dilediğinizi düşünebilirsiniz efendim.

Lena ise normal. O kural pek tanımaz. Unutur zaten. Yıllardır aşırı vişne suyu müptelası, arada kendini kaybedebiliyor.

Bence lena hnm bunu haketti.
Kendisi forum kurallarina aykiri davranislarda bulunuyor.
Kendi sözlüğüne yazmamasi gerektigini yöneticiler pm yoluyla öm yoluyla mm yoluyla ve cm yollariyla kendilerine bildirdi.
Ve o uyarilari sallamayıp bildigini okudu. Yani burada hak vermiyor degilim.
Bildigimi ben de okurum. Bilmedigimle isim olmaz.
Sonucta herkes kendisinden mesul.

Lena ekmek arası turşu konusuna, üyeler arası mesaj yazarsa, kurallar arasında kaybolur gider ve böylece üyelerle muhabbet arası eğlencelik konularda, çekirdek kola tarzında şeyler olur. Bence istisnalar kaideyi bozmaz bu da Lena' ya komaz. Yürü be Lena turşularının arkasındayız, sen ekmekten haber ver yeter jklsldlflds.p

Evet ya neden kilitleniyor bu kızın konusu cok ayıp =)

Kuraltanımaz Lemo derhal banlanmalı aksi taktirde bende kendi sözlüğüme yazmak suretiyle kendimi banlatmayı düşünüyorum.
Forumunuzdaki yakışıklı üyelerin azalmasını göze almamalısınız bence.

Yanniz son postta nasil postayi koyfu lena.

Dedi ki hey yafrum benim konumu kitleyen yonetimden atiliyor dedi.

Ayaga kalktim onumu ilikledim resmen .p

Geri