ÜSözlük Lena

Konu sahibi son olarak 4356 gün önce görüldü
Evet Lena ben siliyorum.
Silmek mecburiyetindeymişim.Yoksa augustinius Özelden mesajlarıyla şiddet uyguluyor ben çok ağlıyorum.
Ağlamak istemediğimdem siliyorum.

"Dualarınla yaşamadım ki beddualarınla öleyim"
he pardon pardon bu başka bir konunun laf sokma mesajıydı.

Peki ben augustinius tarafından şiddete maruz kaldıgımda bunun sorumlusu kim olacak?
Sürekli bana baskı yapıyor bu augustinius.
Konularda ki mesajları sil ,sil ,sil diyerek

Allahtan alıntı yapmıyorsun

Neyse ki hem alıntı yapıp hemde etiket yapmıyorsun
o konu da rahatız

Ne desem yerine getiriyorsun.
Gerçekten saygı da kusur etmeyen bir insansın.
hadi bugünlük yazdıklarını silmeyeceğim

Şöyle mükemmeldir,böyle über,falandan süperdir demeyeceğim.
Şahsen çok tanımadğım hatta çok fazla samimiyetim olmayan ama bu durumdan memnun olduğum kişidir.
İlişkilerde ki samimiyet bir süre sonrasında sözlerde ki samimiyetsizlği doğurmaya başlar.İnsanlara karşı objektifliğinizi yitimeye başlarsınız.Samimiyet olgunuz yapmacıklığa döner.
Kendisiyle beni trollemesi nedeniyle tanışmış bulunuyorum hatta ne yalan söyleyeyim.Beni sevmemiş olabileceğini düşündüğümden ironiyle karışık beni trollediğini düşünmüştüm ve bozulmuştum biraz.Belki de o zaman öyleydi sonrasında düşüncesi ve fikri değişti bana karşı onu da bilemiyorum.Allah bilir.
Eğlence anlayışı gelişmiş. Her durumda eğlenebilen ve her durumdan bir malzeme çıkarabilen biri olduğunu düşünüyorum.Şahsen herkes ile elektriğim tutmuyor.( benden kaynaklıdır, kolay iletişim kurabilen ve anlaşılması kolay bir insan değilim) Bu durumda bile benimle elektriği tutmuş insandır.uğraşılması elğenceli bir insandır kendileri.
hayat sana güzellikler getirsin Lena, var ol,iyi ol,hep ol

Kim bu ya ben değilim galiba.
Ben silmedim.
Ben silmediysem neden siliyorsunuz ?

Sen yaz lena ben silerim başkasına dokundurtmam jsksj

Seyfi i kim ya ne zaman buldun da kaybettin

Kunefenin tepsisi küçük olur ama

Ankara havasında da güzel oynanır

Onun tepsisi kare olur ya da diktortgen.
En güzel tatlı cheescake bence

Kurallar bir nedenden dolayı var. Yasak olduğu halde istediğinizde yazıyorsunuz bizde siliyoruz şeklinde yürümüyor. Lena
Bir süre konu kapalı.

Geri