Lemon-i (Kafama estikçe yazmalık)

• Kullanıcı Lemon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - ForumSal Amatör Şairler
Konu sahibi son olarak 4071 gün önce görüldü
Şiir yazarım ben :) kafama estikçe burdayım artık .
Hergün yazı yazmaya üşendiğim için Günlük değil de Kafama estikçe yazmalık daha iyi oldu.

başlangıcı yapalım :)

Özgürlüğümüz,
Hüzünlü bir vedanın ayak sesi iken,
Kırılgan kalplerimizden kırılan camlara,
Basa basa ilerliyorduk üstüne,
Aşk şahit
Adının turuncu renginde soluklanıyordum,
İnanmıyordun, sabahın ağlayan güneşine,
Ay şahit, Durup Giderdin,
Ay şahit, Bakıp İzlerdim,
Ay şahit, Sen Gelmezdin.

Yeğenim Toprak bebeğe :
Bugün doğdun çocuk. Bugün senin için şu an bilinmez olan her şeye aşina olması için açtın gözlerini bu dünyaya. Mutluluklar var yaşayacağın, güzel günler, büyük sevgiler var yüreğini dolduracak. Başarılar elde edeceksin. Belki madalyalar, ödüller kazanacaksın. Yeteneklerin olacak keşfedeceğin ve sana hayatı kolaylaştıracak. Arkadaşların, dostların, sevdiklerin olacak sana hayatı toz pembe gösterecek. Ailen olacak sana destek, sana koca bir yürek verecek, her derde birlikte göğüs gerecek. Çok mutlu günlerin olacak ve göz yaşların duygularının dışa vurumu... Mutluluktan ağladığın kadar üzüntüden dökeceksin gözyaşlarını. Engeller çıkacak karşına. Sorunların olacak yüreğini sana taş gibi hissettirecek İsyanlar edeceksin, zorlanacaksın. Bil ki cenneti de cehennemi de bu dünyada yaşayacaksın. Mutlu günlerine gölge düşecek, sevdiklerini kaybedeceksin ama çekip gidecekler ama Tanrı alacak onları senden ve hiçbir zaman kimse sana sormayacak. Sonra başlayacak kavgan, kinin ve hayatın en b*ktan tarafı.

Yapmayacağım tasasını..

Dünden beri özlediğim çocukluğumu,en köhne anıları ile ısrarla anacağım..En yeni hatıralarıma inat beynimin her hücresini tek tek saracaklar bu gece.. ve yine sigaram olacak yanımda çocukluğumda o yoktu o da öğrensin ..

Bisey oldu bana. Icimde dinmesini istemedigim acilar var. Duygular var. Nedensiz goz yaslari suzuluyor kirpiklerimin arasindan yanagima. Sordum aşk dediler. Bumuymus ask? Bumuymus bahsettikleri?
...
Nasil sıkılmiyorum her an dusunu kurmaktan? Her animi seninle paylasmaktan? Nasil oluyorda acin beni senden fazla yakiyor? Soylesene nasil sıkılmıyorum hergun ayni kadina asik olmaktan?

Benden önce davrandı.
O sade severdi sevişmeleri, ben ise duygulu.
Kapat ışığı dedi,
Yumdu gözünü,
Ruhunu sanki otelin koridorlarında bırakmışcasına oynamadı mimikleri tek kere.
Benden önce davrandı, karar vermede sevişmenin şekline.
Bir an öldü sandım.
Ses yok seda yok,
Bir insan nasıl mum gibi durur boynundan öpülürken usul usul?.
Suratı okşanırken hiç mi bakmaz sevdiğinin gözlerine?.
Ne vardı ellerini dolasaydın belime. Dokunsaydın yavaş yavaş tenime.
Göz kapaklarını geçirmeseydin o kirpikten kilide.
Ah açsan gözlerini. Açsanda görsen gözlerimi, nasıl çaresiz duygular içinde...

bir sürü şeyden nefret ediyormuşum meğerse. çok şey varken hiçbir şey yokmuş gibi davranmaya çabalamaktan mesela.
hayal kurarken istediğin kişiye istediğini söylüyorsun,söyletiyorsun. bu çok güzel. kötü olan kanlı canlısına karşı susman.
ben bundan da nefret ediyorum.
bazen istemediğin şeyler oluyor. olsa güzel olur dediğin şeylerin olmamasından bahsetmiyorum, olsa güzel olur diyecek bir şeyim olmasa keşke. olsa güzel olur diyebileceğim her şeyden nefret ediyorum.çünkü olmuyorlar.
aç kapa düzelirdim eskiden.ama artık alengirliyim bir sürü kurma kolum, bir sürü ayarım falan var artık.bir sürü parçam var parçalanırsam toplanamam. parçalarımdan nefret ediyorum.

Dökeyim dedim içimi sana
Yine çok özledim
Tek çaresi oldular bu meretin
Kağıdım, kalemim
Yazdıkça özlüyorum, özledikçe yazıyorum.
Gel artık esmerim
Ne kolum yorulsun yazmalara
Ne ağaçlar kesilsin bu uğurda harcadığım sayfalara

Geri