Legend 7 Detaylı Anlatım(Yeni Job Sistemi)

Konu sahibi son olarak 5260 gün önce görüldü
Evet ilk ve tek anlatımı yapıyorum.Umarım yardımcı olabiliriz ^^ Başlıyorum direk ^^
İlk olarak oyuna girdiğimizda job seçmemizi istiyor.Aşağıdaki Resimde görüldüğü gibi istediğimizi seçiyoruz.
Resmi Orjinal Boyutunda Görüntülemek İçin Buraya Tıklayın 1024x768px.
4jn993.jpg

Daha sonra Hunterler Resimde gösterdiğim Trader e gidiyorlar(Sarı kavanoz simgesi olan). Thiefler Smugglar diyen(Yeşil Kavanoz simgesi olan)'a gidiyorlar.Dikkat etmeniz gereken bir nokta. Europanlar Constantine e Chinese ler Jangana gidiyor !
2z66uww.jpg

Daha Sonra önce Create alias diyip isim belirliyoruz. Daha sonra Purche/Sell Trader diyene tıklayıp Traderlik alıyoruz. Thieflerde aynı şekilde önce isim verip sonra giysisini alıyorlar.
2cqyalc.jpg

14sdro7.jpg

Daha Sonra giysiyi takıp Begin consingment trading e tıklayıp görevi alıyoruz.
2dspumv.jpg

Bu charımızda 1-9 görevi var çünkü daha 1 lwl.
1679sb9.jpg

10 LwL Olduğumuzda 10-19 görevi ve dw götürme görevi geliyor. aşağıda görüldüğü gibi
icon10.gif

2drswok.jpg

Görevi yapmak için skill kısmından job skilini açıyoruz 2 sinide aşağıda gördüğüniz gibi. ilk üstteki eşşeğimiz oluyor. Onunla taşıyoruz malı. Sağ tıklayıp açabilirsiniz yada skill slotuna koyup ^^
xts9.jpg

Daha sonra görevi yapıyoruz. 1-9 görevi demek 1-9 arası mob kesmek demek. Ben şuan movia kesiyorum mesela ^^10-19 da o lwl aralığında kesmek demek bu şekilde lwl atladıkca ilerleyeceğiz.
miz909.jpg

Görevi bitirdikten sonra veriyoruz. Ve exp geliyor. Bu şekilde istediğiniz kadar yapabiliyorsunuz. 1-9 , 10-19 , 20-29 30-39 şeklinde görevler artıyor zamanla.
2cnz3au.jpg

Görüldüğü gibi 4 LwL olduk hemen ^^
rc5yk2.jpg

Bir diğer özelliğimiz Guilde gelen değişiklik. Artık Nerde olduğu ve en son ne zaman açtığı özelliği eklenmiş.Artık kimin nerde ne kadar kastığını daha iyi görebilicez iyi oldu bununda gelmedi
icon10.gif

28lf78i.jpg

Buda son özelliğimiz. Party masterlığını artık verebiliyoruz. kişiye tıklayıp appoint dediğimizde master oluyor. Ayrıca party match den bi daveti ignore dediğimizde birdaha gönderemiyor. Sürekli rahatsız edenler için yapılmış yine güzel bir sistem ^^
1zykcas.jpg

Birde socket sistemi felan diyor onu daha araştırıyorum buldukca onuda koyacağım şimdilik bukadar. Umarım yararlı olmuştur. Legend 7 kısaca bukadar gerçekten güzel özellikler geldi
icon10.gif
^^

Bu job sisteminin eylence dışında çara kattığı bir + özellik var mı?
Bildiğim kadarı ile yok. Trader ve hunter e biraz ağırlık verilsin diye yapıldı diye biliyorum.kimse oyunun amacını bilmiyordu son zamanlarda biraz olsun oyunun amacını yakalamış oldu adı üstünde silkroad ^^

Socket çıkartıp basmayı buldum ama hunter weapons için item gerekiyor onları bulamadım :S
Onu daha bende anlamadım valla. Araştırıyorum anlarsam devamında anlatıcam onuda ^^

ya şu kısa yollar nasıl oluyor? sp+0-1-2... diyor ama?
Space + 1-2-3 oluyor. ^^

Teşekürler bilgiler için.Hunter skilleri ile thief skilleri arasında ki farkıda bulabilirsek en yakın zamanda güzel olur
Arasında pek bi fark yok hacım. 2 side görevi topluyorlar. Yoldada birbirleri ile kapışıyorlar böyle devam ediyor ^^ Skillerde eşşek çıkarma petin hp arttırma,def arttırma felan gibi skiller.

Birde Hotan yüzükçüde gördüm ben tıklayınca ayriyetten bi seçenek eklenmiş learn bilmem ne diye onun hakkıdna bilgisi olan var mı???
İşte o yukarda dediğim gibi stone olayları ile alakalı anlamaya çalışıyorum çözemedim hala çözen olursa anlatsın burdan konuya ekliyelim
icon17.gif

Normal kasarken eski trader itemleri çıkıyor ve topluyorum.Jop skillerinin 2 ci sırasındakinin içine doluyor.O ne işe yarıyacak ?
İlk defa duydum bi ss çekermisin daha kasmadığım için bilmiyorum bunu denemedim
icon17.gif

rank'ları neye göre veriyor ?
ranklar tamamen adam kesmeye göre geliyo. düşüyo düşüyo ve 1 den sonra lwl atlıyor. Yani hem görevle hemde adam keserek lwl atlatıyoruz ^^

Sorulara cevaplar.

SRO - Legend XI - YouTube

Legend 7 Full anlatım Videosu ^^

http://www.youtube.com/watch?v=Jhtj9...&feature=feedu

Geri