Lee Seung gi 'nin Yaşadığı Ev Sam Sung Dong

• Kullanıcı eVe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yabancı Ünlülerin Fotoğrafları
Konu sahibi son olarak 2410 gün önce görüldü
konu TıLsıM a itaf açılmıştır :D

ec9db4ec8ab9eab8b0eca791.jpg

ec9db4ec8ab9eab8b0eca7911.jpg

ec9db4ec8ab9eab8b0eca7912.jpg

ec9db4ec8ab9eab8b0eca7913.jpg

ec9db4ec8ab9eab8b0eca7914.jpg

ec9db4ec8ab9eab8b0eca7915.jpg

ec9db4ec8ab9eab8b0eca7916.jpg

ec9db4ec8ab9eab8b0eca7917.jpg

ec9db4ec8ab9eab8b0eca7918.jpg

kaynak: http://en.korea.com/leeseunggi/board/lee-seung-gis-house-in-sam-sung-dong/

evde hiç bi yaşanmışlık yok :s
mesela yatak başında çorapları yok ondan sonraa su şişesi devrilmiş bi vaziyette dill ve yerde hiç kıyafet yok

Aşk yuvamız :kiss:

evet evlenince burda oturcanız :D
evde hiç bi yaşanmışlık yok :s
mesela yatak başında çorapları yok ondan sonraa su şişesi devrilmiş bi vaziyette dill ve yerde hiç kıyafet yok

hayatım bu gibi evler eşyalıdır :) bu da örnek dairesi olabilir :D ya da çok düzenlidir ayrıca hayvan gibi oda baksana kim bilir ne tarafındadır giyinme odası :D bu gibi evlerin giyinme odası ayrı oluyor ya xD bütün rezitans tarzı evlerin eşyaları belirlenmiştir sana bir magza adı verir o magzaya gidersin şu şu eşyalardır der dayım ve teyzemden biliyorum :D birininki eşyalıydı digeride alınca o magzalardan alışverişini yaptı :D

evet evlenince burda oturcanız :D

hayatım bu gibi evler eşyalıdır :) bu da örnek dairesi olabilir :D ya da çok düzenlidir ayrıca hayvan gibi oda baksana kim bilir ne tarafındadır giyinme odası :D bu gibi evlerin giyinme odası ayrı oluyor ya xD

tamam ayrı oluyor anlıyorum ama bi ara ben sana giyinme odamın resmini çekip yollarsam yaşanmışlıktan kastımı anlarsın balım :D:D:D:D
ama adamın vardır karıca gibi hizmetci sürüsü :D yada dediğin gibi çok düzenli :D

tamam ayrı oluyor anlıyorum ama bi ara ben sana giyinme odamın resmini çekip yollarsam yaşanmışlıktan kastımı anlarsın balım :D:D:D:D
ama adamın vardır karıca gibi hizmetci sürüsü :D yada dediğin gibi çok düzenli :D

ee herhalde vardır baksana dev gibi ev :F ay yesinler ayrı giyinme odasıda varmış :F

ee herhalde vardır baksana dev gibi ev :F ay yesinler ayrı giyinme odasıda varmış :F

hayır ayrı giyinme odam yok benim :zuha: giyinirken evin hertyerini giyinme odası şeklineçevirip mahvedebiliyorum terminatör gibiyim demek istiyorum :zuha:

hayır ayrı giyinme odam yok benim :zuha: giyinirken evin hertyerini giyinme odası şeklineçevirip mahvedebiliyorum terminatör gibiyim demek istiyorum :zuha:

he anladım :D o senden kaynaklı ozaman :D dedigim gibi örnek daire olabilir ve ya çok fazla düzenli olabilir bu lee seung gi hem yakışıklı hem şeker hem sempatik hemde titiz olabilir :D bu onun güzelligine yakışır yani TıLsıM duymasında tipim bir erkek :D :haha::haha:

TATLI kızım uzak dursana iki lafından birisi ENİŞTEN içerikli :p hayır zorla diziden aldırtacaksın bana çocuğu :p oynamasın mı istiyorsun bunu mu yapayım yani ? :p:D:D

TATLI kızım uzak dursana iki lafından birisi ENİŞTEN içerikli :p hayır zorla diziden aldırtacaksın bana çocuğu :p oynamasın mı istiyorsun bunu mu yapayım yani ? :p:D:D

dizinin kimbilir kaç bölümü çekildi len nereye aldırıyon olm? :D volkanı mı gönderiyon evine aldırmaya hayır yani anlayamıyorum eniştemizse eniştemiz :D sonuçta halka mal olmuş birisi o azcıkta biz yararlanalım dimi yani :D

dizinin kimbilir kaç bölümü çekildi len nereye aldırıyon olm? :D volkanı mı gönderiyon evine aldırmaya hayır yani anlayamıyorum eniştemizse eniştemiz :D sonuçta halka mal olmuş birisi o azcıkta biz yararlanalım dimi yani :D

Tek lafıma bakar bu işler :p bana ne kadar bağlı olduğunu bilen bilir :D yerim ben o halkı :p o benim ve sadece benim kalacak :srl: sen ancak resimlerine bak :p :D:D

Tek lafıma bakar bu işler :p bana ne kadar bağlı olduğunu bilen bilir :D yerim ben o halkı :p o benim ve sadece benim kalacak :srl: sen ancak resimlerine bak :p :D:D

hahaha pis airen seni azcıkta biz yararlanak ne var bak benim sujuma al sende yararlan gözüm kapalı veriyorum 15 erkegi sana xD

Geri