Hamarat bütün hatunları göze alarak huzurlu bir gecenin tarifini veriyorum.
Öncelikle, işten çıktıktan akşam evde annenizi bulamama ihtimalini göz önünde bulunduruyorsunuz gençler. Bu ihtimal doğrultusunda günün şarkısı olarak; sesinin arabanızda yüksek olması önemli olan Kucak Kucak tercihini kullanıyorsunuz.
[YOUTUBE]watch?v=nOWt0JYEZgE[/YOUTUBE]
Sonrasında eğer ki takıcının açık olduğunu fark ederseniz :o Ki bütçeye zararlıdır, eliniz dolu çıkıyorsunuz oradan
Böylece Kucak Kucak çok manidar bir hale geliyor işte.
Kuruyemişçiye girip, akşamı zevkli hale getirmenin tercihlerini sardırıyorsunuz. Takıcıdaki bütçeyi kurtarma adına, her birinden 5'er TL'lik olması önemli husus. Dolar da yükseldi zaten.
Natural : 35 TL/kg
Karışık : 30 TL/kg
Çıtır-Şekerli Leblebi: 15 TL/kg
Ve su önemli.
Bu kadar kuru beslenirken, bağırsaklarınızı düşünmelisiniz.
Çayı da biriniz demlesin.
Öptüm kucak kucak leblebilerle :p
Allah'ın emri peygamberin kavliyle
Öncelikle, işten çıktıktan akşam evde annenizi bulamama ihtimalini göz önünde bulunduruyorsunuz gençler. Bu ihtimal doğrultusunda günün şarkısı olarak; sesinin arabanızda yüksek olması önemli olan Kucak Kucak tercihini kullanıyorsunuz.
[YOUTUBE]watch?v=nOWt0JYEZgE[/YOUTUBE]
Sonrasında eğer ki takıcının açık olduğunu fark ederseniz :o Ki bütçeye zararlıdır, eliniz dolu çıkıyorsunuz oradan
Kuruyemişçiye girip, akşamı zevkli hale getirmenin tercihlerini sardırıyorsunuz. Takıcıdaki bütçeyi kurtarma adına, her birinden 5'er TL'lik olması önemli husus. Dolar da yükseldi zaten.
Natural : 35 TL/kg
Karışık : 30 TL/kg
Çıtır-Şekerli Leblebi: 15 TL/kg
Ve su önemli.
Bu kadar kuru beslenirken, bağırsaklarınızı düşünmelisiniz.
Çayı da biriniz demlesin.
Öptüm kucak kucak leblebilerle :p
Allah'ın emri peygamberin kavliyle