ÜSözlük leavemealone

Konu sahibi son olarak 3337 gün önce görüldü
Beni bu forumda en fazla şaşırtan kişidir. Onun hakkındaki tüm yanlış düşüncelerimden dolayı helallik bile istedim geçen gün. Osman girdiği ortama neşe getiren, akıllı esprileri ile ortamda parıldayan bir genç kardeşimizdir. Onunla her türlü mevzu konuşabilirsiniz. Neşesi yanında sizinle dertleşmeyi de bilir. Kalbi çok temizdir. İnsanların kötü yönünden çok iyi yönlerini görmeyi sever ve onları öyle sever. Yıkıcı değil, yapıcıdır.
Senin hakkında yazılacak çok şey var. Şimdilik gönlümüzden, dilimize düşen bu kadarcık. Sana ve kardeşime bir ömür boyu mutluluklar dilerim. Umarım dostluğumuz ebedi olur.

Sozluk yorumlari da kendisi gibi eglenceli, okunasi. Gulumsetti :)
Sahsen tanimiyorum ama pozitif bi enerjisi var, gormek guzel. Mutluluklar diliyorum.

Haberler bölümündeki konuların bazılarında çok eğlenceli yorumlar yapıp güzel trollüyöğğr. Millet orada takım elbisesi, top sakalı, elinde purosu en ciddi ve asabi haliyle yorum kasarken leavemealone çıkıyor sahalara ve huop :D Ciddi yorumları da okunası bu arada.
Velhasılıkelam Grifikir havasında, eğlenceli.
Mutlu ve güzel bir ömür sürsün sevdikleriyle inşallah.

Edit: ayın enleri nerede hocam? :liv:

A-a nasil olmusta yazmamisim ben bu konuya :T: Ustteki uyenin yazdigina katilmak ile birlikte kisisel sayfasina yazdiklarini okumadan gecmiyorum. Bu nasil bir dogallik, nasil bir rahatlik boylee .)
Cuma namazinda giydigi farkli coraplardan tut, esinin surekli telefonla arayip onu hemen kandirabilme yetenegine, onun herkesi trolledigi gibi Allahin bir tokadi olarak kaynanasinin da onu trollemesi .)) Evinin rizkini oyunlara yatirmadan once kendiyle olan ic muhasebesini yapmasi. Bence hic yaslanmazlar ailecek .) Cocuklari olursa eger ( ki insallah olur ) kesinlikle mutlu bir cocuk olur cunki genler bunu gerektiriyor ( ilerde sikintili bir insan olmaz mutlu cocuklar :D )
Ne diycektim ben bak unuttum yine. Seni seviyoruz, esini de tanimadan sevdik .) sana dair herseyi seviyoruz galiba biz .)) iyi ki varsin forumda.

Yazdığı anda zifiri karanlığa mum tutan bir ışık edasında etrafına aydınlık saçan güzel kardeşim. Severim bu adamı, sayarım. Adam tabirini şahsımca en uygun gördüğüm zatı muhteremlerden...

Velhasılkelam bazen de öyle şeyler yazıyor ki milletimiz sanki genlerine uygun bir şekilde iş makinesi izler gibi "acaba ne yapıyor yahh" dercesine izliyor bir esprisi olsa da olmasa da...

Foruma kattığı renk gökkuşağı edasında.

Saygılar sevgili dostum.

Stresten uzaklaşılamadığı durumlarda kendimize zaman ayırıp leavemealone yorumları okumak lazım diye düşünüyorum bazen:) Hatta doğru gülümseme tekniği ile meditasyon yapmak, kadar etkili olduğunu. :)
Samimi,espirili dingin ve zeki.
Mutlu ve yolu hep açık olsun.

Burada henüz çok yeniyim ama dikkatimi ilk çeken üye O.
Okuyor okutturuyor. Doğallığı her halinden belli oluyor.
Zamanla yazacaklarım artacaktır

Severek takipteyiz yorumlarını : ) Anılarını okurken gözümün önünde öyle bir canlanıyor ki , bazen yazar olsa bestseller'dan inmez herhalde diyorum . p eşiyle daim olsun , mutlu olsunlar hep

Doğal, samimi ve eğlenceli.
Her eve lazım mizahşör.
Eşine de mizah yapıyor mu çok merak ediyorum. Yoksa ciddi misin onunlayken?
Ayrıca dolgun maaşlı mimarıma iyi bak. :p
Seviyor ve saygı duyuyorum sana livmi bey.

güngörende merdiven altı wc kağıdı imlatçısı, kara sümsük.

"Üye" yazildi size livmi baba.
Sadece üye bu olacak sey mi? takmayin efendim boyle seyler de oluyor hayatta.
Oyle teselli etmeye geldimdi.

bunlar 4-5 kişi kankalar

seaways

nuttertools

ICANTTAKEITANYMORE

NOBODYLIKESME

ve

BOOOOOORING

Biri bu kızı durdursun diyordu durdum işte leavemealone bey. :liv:

Geri