ÜSözlük leavemealone

Konu sahibi son olarak 3328 gün önce görüldü
Beni birine benzeterek tanıştık. Çok güzel bir insana benziyor. Eğlenceli kişilik. Ayrıca çok da ince düşünceli. Yarı toprak sayılır. :p
Her şey gönlünce olsun livmiilon :p

hocam editöre yağ çekerek prim yapabiliyor muyuz? :d
yorumlarını baya beğeniyorum. gülmeyi seviyorum, güldürüyor kendisi efem.

Yorumlarını seviyorum ayın enleri konusunda bayağı başarılı buluyorum:p
Sizi forumda görmek güzel efenim nice karşılaşmalara :D

Sempatik beyne yapışıp yer eden özel bir insan takipteyim:)

Nickine her denk geldiğimde ''lego'' diyesim geliyor.
Cümle kurma tarzı,konulara bakışı hayranlık verici. :cici:
Cici editörümüz. :p

Kıymetli editörümüz diyorum ben ona da onun haberi yok tabi :melek:

Çocukluğumuz aynı sokaklarda geçmiş ama o benden daha çok taşıyor memleketimin izlerini ..
Memleketimin, aydın yanını da benden daha iyi temsil ettiğine şahit oldum ..
Yardımsever, hoşsohbet, meraklı ve zeki ..
Ayın Enlerine yaptığı katkıda, forum sohbetlerinde ki keyifli mesajları da onu tanımlamak için az..
Tanımanızı şiddetle öneririm kızlar .p

Kelimelikler yetmez onu yazmaya,

Forumda görmek istediğim vatandaşlardan biri olup, gördüğümde bir insan ancak bu kadar dost canlısı olur dediğim vatandaş. İyi ve güzel karakteri yüzüne yansımış kardeşimin. Gördüğüme ve tanıdığıma memnun oldum...

Allah bahtını açık etsin...:)

Bazen kendisini Oggy 'e benzetiyorum ama mizahi olarak. Forumda emeği olan sempatik dostlarımızdandır o da. Severiz kendisini. İlk zamanlar bana yazıyordu kendisini şişko orta yaşlı karı kız peşinde olan birini olarak düşünmüştüm korkmuştum. Ama niyetinin gır gır olduğunu belli edince sevdim. Çünkü sıkıcı tiplerden değil kalp.

gta hilesi diye yorum atmışım :sırıt: :sırıt:
Ama öyle le aveme a lone diye aklımda kalırdı ingiliççe bilmediğimiz zamanlarda :/

Esprili, samimi ve dürüst biri, foruma ilk geldiğimde ilk muhabbet ettiğim kişiydi. Bazı insanlar vardır dışardan soğuk görünebilir ancak samimiyeti konuşmasıyla belli olur leavemealone öyle kişilerden :)

Kişisel sayfası eğlenceli normal muhabbetleri de eğlenceli forum ve yönetim olarak sevilen birisi ama sanırım biz anlaşamadık. Nedense bir soğukluk var gibi..

Onun herkese karşı olan mesafesini seviyorum bi de samimi halini : )

filmlerde ki iyi karakterler gibi
abartılı bir temiz kalplilik
abartılı bir güzel insan becerileri ..
amma gerçek :T:

[YOUTUBE]5UHSLDafIvg[/YOUTUBE]

Oossiii bak sana ne getirdimmm :D

Geri