ÜSözlük leavemealone

Konu sahibi son olarak 3328 gün önce görüldü
Siz kimsiniz onu bileceksiniz hadsizler, kimseler bilmesin onu dağılın. dkjsflhs şaka şaka :p Herkes tanıyabilir isterse :D

Öncelikle Metal Militia ile olan benzerliklerini ben fark ettim. BEN. Kendileri fark etmiş gibi yapıyolar, yaptırtmam. :hih: Şahsi olarak hiç tanımıyorum ama Mami ye olan benzerliğinden midir bilmem kanım ısındı benim. Olgun, efendi, ağır başlı ve eylemceli. :p Videolaşıyoz, arada ona küçük videolar atıyorum. :d Neyse tükanın önünü kapamıyım ben. .p

esprili olduğu kadar aklı başında yorumları olan kardeşimiz. Forumun böyle üyelere ihtiyacı var

başka forumda vardı sanki bi de embesil vardı ona biraz benzeyen.

Yorumları marjinal , kendisini major depresyonda sanıyor :) Teşhisini ben koyuyorum kardeşim gayet iyisin yoksa bu kadar komik yorumların olamazdı. Daha sık online olması dileklerimlen ben gidiom xd

benim kanim fena isiniyor buna (leavemealone) deneme asamasindayim reyis birinin multisi gibisin. (icinden küfür ettin)
-sonra tekrar uğrayacağım ozaman daha kapsamli över veya laf sokarım aklimdan gecen seyden yanilirim insallah sofii :D

Gta daki hileler geliyordu aklıma nickini görünce. Josenin dediği gibi; multi sanki. Umarım o maskesizdir! Biz seni seviyoruz galiba dostum.

oy ben nerelere gidem, kimlere dert yanam! dağ gibi delikanlıyı multi üyelik bellemişler. asdfghj
benim gibi pek de konuşkan olmayan bir insanı bülbül gibi şakıtabilen, konuşmalara doyamadığım, öyle ki aynı anda iki üç konuyu birden tartışabildiğim, saatlerce sıkılmadan muhabbetlere dalabildiğim nadir insan. üstelik bu insanla bir o kadar farklı düşünüp, bir o kadar iyi anlaşabiliyorken. bilmem kaç yıldır hala akıl erdirebilmiş değilim bu duruma ama çok da umurumda değil zaten.
özetle, mutlu olsun, var olsun. he bir de arada çay ısmarlamaya devam etsin. :p

Nickinin tam aksini istediğini düşündüğüm üye :d Uzaktan soğuk gibi gözüksede denk geldiğim postlarına bakılacak olursa gayet sıra dışı bir elektriği var. Kedi kızın yazdıklarına bakılırsa pek de yanılmıyorum sanırım :p

gta hilesi resmen.
Kanım uzaktan uzağa ısınıyor. Tanışacağız elbet bir gün @leavemealone

İnce esprileri ile insanı güldürüyor, iyi ki varsın kardeşim.

başka forumlardan tanıyor muyum tanımıyor muyum bi türlü çözemediğim ve kafayı yemek üzere olduğum üye. hayır normalde şıp diye de bulurum ama bu sefer şeyapamadım. ceren'e ya da mumi'ye sormıycam ben kendim bulucam senin kim olduğunu. takipteyim. :D

uzaktan uzağa beğenilen biri insanın kanı kaynıyor hemen böyle yanakları mıncırılası gibi.espri yapıyor sağlam yapıyor ki bu her yiğidin harcı değil.hep olsun iyi olsun mutlu olsun :)

Eskisi kadar aktif degil. Ama hala komik :p

Forumda gozumun aradigi bir kac uyeden bir tanesi sempatikligini komikligini sevip insanin evlat alip sevesi geliyor.

onursal cadı sen miydin la?
yakışmıştı keşke yine öyle olsa xd

+++++++++++++++++++++++

mizahi yönünü severiz arkadaşın hadi bay.

leavemealone yi çok hızlı yazarım çünkü gta oynamak bunu gerektirir :D

Sempatik ve eğlenceli birine benziyor ama aklımda bana abi demesi ile yer etti=)

deli ayol:D
kafası normal insan kafasının tersine çalışıyo bence:D ben de muhtemelen bu yüzden kendime yakın hissediyorum onu:dyg:

Herkesten şüpheleniyormuş hatta kendinden bile asdf :)
Şaka bir yana, çok tanımıyorum ama sıcakkanlı birisine benziyor. :) Bazı mesajları komik de :)

Yine de yazayım. Fazla şüphe zararlıdır. :)

Geri