daha önce de yüzlerce kez tecrübe ettiğim gibi yine haklısın abimYapay zeka konuşsanız yine mevzuda dedi kodu olur..
Bizim ülkemizde dedi kodu oksijenden daha fazla tüketilir...![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
daha önce de yüzlerce kez tecrübe ettiğim gibi yine haklısın abimYapay zeka konuşsanız yine mevzuda dedi kodu olur..
Bizim ülkemizde dedi kodu oksijenden daha fazla tüketilir...![]()
Merci canım...daha önce de yüzlerce kez tecrübe ettiğim gibi yine haklısın abim
Daha dur şimdi yayındayız diye biz ne sorular gelir.konu radyo olunca neden hep bi dedikodu beklentisi oluşuyor gençler?
@Jose Chilavert yayında bu konuyu eşeleyelim.
her soruyu göğüsleyecek kadar yürekli misin yiğidim?Daha dur şimdi yayındayız diye biz ne sorular gelir.asdfsdghfdg
DEĞİL............her soruyu göğüsleyecek kadar yürekli misin yiğidim?
her soruyu göğüsleyecek kadar yürekli misin yiğidim?
aynı fikirdeyimDEĞİL............
neden öyle oldu? böyle bir taahhütte bulunmadıkBeklenti pik noktasında yarın göreceğiz.
Taahhütle ilgili bir şey söz konusu değil. Ön tanıtım güzel açıklama enerjik ona istinaden insanların algısında beklenti yüksek veya düşük olabilir.neden öyle oldu? böyle bir taahhütte bulunmadık
iki yaşlı herif muhabbet döndürmeye çalışacağız başarabilirsek
Kısmenuuu merak ediyorum cumartesi gununu. umarim yetisirim. hadi bakalim, hayirli olsun. @leavemealone hazir misin? :d
HaklısınTaahhütle ilgili bir şey söz konusu değil. Ön tanıtım güzel açıklama enerjik ona istinaden insanların algısında beklenti yüksek veya düşük olabilir.