Lazerle göz çizdirmek

Konu sahibi son olarak 2614 gün önce görüldü
Aslında uzmanların söylediğine göre göz çizdirme olayı yokmuş. gözün kornea tabakasını kesiyorlar düzleştiriyorlarmış. Milyonlarca insanı gözlükten kurtaran bir hadise. bir çok arkadaşım lazerle göz ameliyatı oldu Ama ameliyat demeye bin şahit lazım.

Ameliyat olup memnun olan var mı aranızda? Yaptıran hangi arkadaşıma sorsam şimdiki aklım olsa yapmam diyor. Celişki içinde kaldım. Lenslerden de kurtulmak istiyorum artık

Gozlukten kurtulmak icin dusundugum şey.
Bir arkadaşım yaptirdi çok memnun olduğunu söylüyor bu arada @Aze

Gozlukten kurtulmak icin dusundugum şey.
Bir arkadaşım yaptirdi çok memnun olduğunu söylüyor bu arada @Aze
Senin kaç derece? Belli bir sınırın altındakilere olmuyordu yıllar önce, şimdi değişmiştir gerçi.
O ameliyatı ne zaman düşünsem, son durak filmindeki göz ameliyatı sahnesi geliyor aklıma...

Kardesimi ikna etmeye calisiyorum lazere, olmuyor birturlu ya. Okadar da pis inadi var iste. onun gozlerine uzuldugum kadar kendi uzulse keskee

Göht çizdirmek diye okudum acilen gözlük almayalım iyi göremiyorum artık..

Senin kaç derece? Belli bir sınırın altındakilere olmuyordu yıllar önce, şimdi değişmiştir gerçi.
O ameliyatı ne zaman düşünsem, son durak filmindeki göz ameliyatı sahnesi geliyor aklıma...
Benide soguttun simdi **Spam/Adversiting** ornege bak hele

artık sabahları kalkar kalkmaz nerede bu mq gözlüğü demek yok

geceleri tuvalete giderken karanlıkta kapılara kafa atmak yok

denize girip çıktıktan sonra sahilde 2 saat terlikleri nereye çıkarmıştım, havlum nerde lan diye dolanmak yok

artık halı saha maçına, snowboard yapmaya ya da fitness'a giderken lens illetiyle uğraşmak yok

bilhassa kışın kapalı bi mekana ya da otobüse bindiğimde buğulanan gözlükler yok

artık yüze su fırlatıldığında sinir olmak yok

birisiyle öbüşürken, ne öbüşüyonuz seks mi lan burası diyen bir gözlük yok

yok oğlu yok artık..........

ve 24 senelik gözlük macerası bitti çok şükür.

Kardesimi ikna etmeye calisiyorum lazere, olmuyor birturlu ya. Okadar da pis inadi var iste. onun gozlerine uzuldugum kadar kendi uzulse keskee
ve hala kardesimin gozlerine uzuluyorum. lazer yaptirmiyo, gozluk kullanmak istemiyo, lenssiz bisi de yapamiyo. pis salak inatci ya.

gözlerim cok guzel ve tatli heryeri net görüyorum. şükür.

Aşırı istediğim ama bir sürü cesaret edemediğim işlem. 5.25 gözlerle lens takmasam hayatım zindana dönebilirdi. hani önümden anam geçse kim bu kadın be diyebilirim. bir gün gerçekleştireceğim ama ne zaman bilemiyorum.

Kuzenim ve arkadaşlarım arasında yaptıran var. Kendileri oldukça memnunlar.

Annem bir iki kez yaptırdı doktorunun tavsiyesiyle
Faydasını gördü mü bilmem
Epey canını acıttığını söyledi ve sonra da bıraktı
Başka bir doktora söylediğinde de bu kadarı fazla demişti

Ben de düşünüyorum yaptırmayı, benim yakın çok kötü uzakta problem yok.

Geri