ÜSözlük Lawyer

🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti
Bakis acisini seviyorum. Bi olaya tek bi yerden bakmiyor. Sagindan solundan etrafindan detaylica yorumluyor. Haksizlik edilmis biri gorurse, hakkini savunuyor. Bana gore bunu yapabilen nadir kisilerden.
Saygiyi hakedecek daha bir suru ozelligi var ama saymak tekrara dusurur, yeni seyler gordukce gelirim : )

sessiz sakin biri oldukça ağır başlı ağır ceza mahkemesinden galiba kendisi ondanmidir bilemem :)
yorumlarını okuyunca yine yerinde bir yorum yapmış forumun ağır abisi diyorum mesela kendi kendime
saygıyı hakediyor
saygılar efendim :)

Mantıklı yorumları ile dikkat çeken üyelerden birisiydi fakat uzun zamandır göremiyorum, iş yoğunluğu harici başka bir sorun yoktur umarım.

İyi dilekleriniz ve yorumlarınız için teşekkür ediyorum. Bu kadar kişiden iyi ve iyiye dair yorumlar alabildiysem ne mutlu. Malum işler güçler ve yaşanan bazı olumsuzluklar sebebiyle bir süre ara vermek zorunda kaldık. Tekrardan teşekkür ediyorum :)

mayası saglam biri Lawyer, insanın söz dizimi kendini ele verir...

Yönetimde olmasına çok sevindik, iş yoğunluğunda kolaylıklar diliyorum.

Nasıl yorum yazmamışım hayret… fjldjjd
Sevip saydığım, değer verdiğim üyeler arasında başı çeker. Mesafeli, saygılı, çok efendi biri. Forumdan kaybolmamalı dediğim insanlardan. Aykırı bir yanı yok. Oldukça ciddi, laubali tavrı yok. O da mesleki deformasyon galiba. Jfjfn
Hep mutlu olsun.

her telden çalıp söyleyeceğiniz biri. ya da sevdiklerine öyle deyip kendime hemen +1 daha ekleyeyim.sdkjfh göründüğünün aksine, espritüel ve konuşkan. ayrıca yardımsever, hayvandostu. biz çok eğlendik, güldük, küçük sırlarımızı paylaştık. bayağı da yakışıklı bu arada. çok taht sallar da polemik yaratmamak için nick vermek istemiyorum.dfgdg

Son zamanlarda biraz daha aktif olmasıyla birlikte hakkında az da olsa fikir sahibi oldum

Herşeyden önce çok samimi geliyor yazdıkları sanırım aynı kültürün insanı olmamızdan kaynaklanıyor yazdığı çoğu şeyde kendimi buluyorum çünkü

Forumda da beyefendi kişiliği ile çok taktir edilen sevilen biri
Buralarda hep var olsun seviyoruz kendisini çokca ...:)

Şeyi farkettim en ağır sözleri dahi cümlelerin içine yerleştirip hiç incitmeden iletmesi ifade etmesi dikkatimi çok çekti efendi ama çok şey görüp değişmeyen efendilerden sanki kibar ve olgun ruhlu )

Geçen gün yazdığı konuyu okurken ilk aklımdan geçen çok iyi niyetli bir insan olduğuydu ve dilerim karşısına bu yönüne uygun kişiler çıkar ayrıca aile bağlarına verdiği önem de bu devirde çok az rastlanır ve takdir edilesi bir durum.

Bazen düşündüren bazen de gülümseten daha çok yorumunu okumak dileğiyle, iş hayatında başarılar... @Lawyer

@Lawyer gerçekten çok özel bir karakter. Arkadaş, dost bu kelimelerin içini dolduran dolu dolu bir insan. Hiçbir kötü tavrını görmedim bana karşı. O da hal hatır sormayı eksik etmez, çok vefalı bir insan.
Ciddiyet ve eğlenceyi beraber harmanlayabiliyor. Dostlar başına böyle kaliteli insanlar.
Umarım her şey dilediğin gibi devam eder, mutlu olursun.

@Lawyer selam. Jfjfjf
Gelmişken sana da yazayım. Senin de değerin apayrı gerçekten. Gözüm kapalı güvenebileceğim nadir insanlardan birisin. Hangi derdimi anlatsam kendi derdin gibi ilgileneceğine de şüphem yok.
Umarım çok güzel haberlerini alırım. Mutlu ol.

Çok eskı bilirim kendılerını hatta bir sohbetımızde bazı kısılerden bahsedınce evet onlarla muhabbetım vardı demişti.
Gerek kişilik gerekse karekter olarak bence foruma cok değer katan bir arkadasımızdır. Bu aralar küstürdüler onuda foruma ama her ne olursa olsun yerin bende bakidir . Diğerleri gibi ne oldum delisi olmadın.
Biz seni boylede sevıyoruz @Lawyer

Mutlu olasın

Geri