ÜSözlük Lawyer

🕒 Konu sahibi 11 saat önce aktifti
Bugün doğum günü olduğunu fark ettim.
Taze bir üye , düzgün birine benziyor.
Hayatında başarılar diliyorum.

Yeni bir arkadaşımız, hoşgelmiş :) Biraz daha vakit geçirmesi gerekecek. :)

Yoğunluktan başını kaşıyamayan, zaman zaman gelip hal hatır soran sevgili @Lavyer, hortlatayım seni diye düşündüm :)
Ruh ve karakter olarak gelişimin eğitimi yoktur ya hani, O nun içinde taşıdığı hazineyi, duyarlılığı görüp başkalarının ıstıraplarına, duygularına karşı gösterdiği anlayışın fakrında olanlardanım:)
Onda hep her şeyi bilmek ya da hiç bir şey bilmemekten öte, sessiz kalabilmenin enginliğini hissettim.Buradan bakınca gördüğüm kadar, bildiğim gibi belki ama, tanımaya başlayınca acılarını, sevinçlerini ölçülü yaşayan biri olarak düşündüm.
Tanışmak yeni süprizlerle karşılaşmak gibi olacak.:)
Görüşmek üzere.

Editör olduğundan beri eskisi kadar aktif göremiyorum. Kibar ve düşünceli biridir.

Başkalarının sözlük konularına yazmasıyla aklımda yer edinmiş, ben de onunkine yazayım dedim.
Geçen sene pek aktif olmadığımdan ötürü fazla tanıyamadım fakat gördüğüm kadarıyla sakin biri ki bu forumda sakin kalabilmek çok büyük bir erdem. :p
Rütbedaşım diyeyim. Daha çok aktif olur umarım.

Lawyer'in duruşunu çok beğeniyorum ben. Forumu amacına uygun kullanan, artniyetsiz, kibar ve ağırbaşlı birisi. Kimselerle yüz göz olmaması çok güzel. Çizgisini beğendiğim nadir insanlardan. Mesleğine de büyük saygım var. Burada görmekten memnun kaldığım bir insan. Güzellikle kal.

Oyle uzaktan uzaktan hic konusmadan sevdigim biri .p
Mesafesini cizip koruyabilen sayili insanlardan, yolu acik olsun:papatya:

Ağırbaşlı ve efendi kişiliğiyle tanıdığımız kelimelerini özenle seçen güzide editörümüz. Sanal da olsa tanıdığıma memnun olduğum bir kaç kişiden biri, daha sık görmek arzusuyla. :hi:

kafasına vur ekmeğini al. sakin sabırlı hoşgörülü kibar ve mülayim biri. tam yemelik

Yazdiklarini okuyup dusununce hep mutebessim bi adam canlaniyor gozumde, ciddi, mesafeli ama bir o kadar da icten. Seviyorum bu ayarini tam tutturmus halini. Yazdiklari, insanlarla paylasimlari da insani hic sasirtmiycak afallatmiycak biri oldugu izlenimini veriyor bana. Insanlari kirmaktan yanlis anlasilmaktan cekiniyor, ne de iyi yapiyor :)
Uzaktan uzaga takip etmeyi sevdigim uyelerden, mutlulugunu dilerim.

Ağır başlı,efendi bir insan
Eski zamanlardan kopup gelmiş gibi.
Sağlıcakla kalın,başarılar.

Öhüm öncelikle merhaba efem ;d
Boyle karşısında bacak bacak üzerine atamam, laubalilik yapamam gibi geliyor öyle ağırbaşlı ve saygı duyulasi bir insan bana gore. Yorumlarınin altına çoğu zaman imza atasim falan geliyor, yerinde, ölcülü ve doğru buluyorum. Körlemesine tek bir doğrultuda yapmıyor yorumlarını, objektif olabildigine inanıyorum çoğu zaman ki bu sebeple daha fazla yorum yapmalı diye düşünüyorum. Efendi tavırlarını daima koruması dilegiyle, hayatta basarilar.

kesinliklearkadaşlık yapılacak birisi.her türlü konuyu sıkılmadan konuşabilirsin bence.

anladığım kadarıyla avukatsınız bildim mi? ingiliççe kursunda kur atladım yeni.

olumsuz bir tavrına rastlamadım, negatif biri değil
net duruşu ve fikirlerini anlatma tarzı çok güzel
yorumlarını takip ediyorum ve kendisine gönlünce güzel bir ömür geçirmesini diliyorum (:

Manevi babam :d
laktivistle uyumu şahane.
Efendi biri olduğu zaten belli kısaca adamın dibi dibi, sevdiğim ender üyelerden : )

İlk zamanlar yaşını küçük zannediyordum meğer benden büyükmüş.
Merhamet sahibi bir insan.Kıramıyor hiç.
Şu sıralar hukuksal bir projesi vardı bitince söz verdi haftanın konuğu anketine ekleyeceğim. : ) okumak keyifli olacak

Duyarlı,mantıklı,kültürlü beyefendi bir kardeşimdir.Ayrıca çok yardım severdir.Her şey gönlünce olsun.

Bende iki üç cümle yazayım.
Avukat bey .Kendisini özletti acaba çok mu yoğun.
Gözlerimiz arıyor.
Saygılar..

Geri