Bebeğinden bahsederken gözlerinin parladığını görmesem de satırlarından hissedebiliyorum. O sevgiyi okumak gerçekten çok güzel.......İkinizin de yüzü hep gülsün kocaman öpüyorum sizi 😘😘😘
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Canım larim getir şu kızı büyümeden sevelim.. İstanbul’u bir kere de benimle gez… ölür müsün skj Gökçe’m ❤️
Düzgün araba kullanıcama söz veriyorum… haklıyken bile yol vericem… siniri stresi bavuluma koyucam.. gerçekten bunların hepsini yaparım çünkü niye yapmayım.p
Bana olan güvenin artsın diye video çektim…. daha ne yapsın bu kız……. eğleniyordum birdenbire skj
Niye sen evin babası mısın da kfjfj
Ayyy çok tatlı video :d Uzun geldiğimde bu kez söz veriyorum, senden de söz almış oluyorum bu videoyla hahah ay gülüşünü seveyim.
Ben çok güzel şoför yanında otururum, müzikleri ayarlarım, şarkılara eşlik eder dans ederim, gökçe ancak çığlık atıyor kfjd ahaha ayy kaç kere seyrettim videoyu çok eğlendim, datlı kadın, umarım yakında bir gün yapacağız![]()