Laptop'un sağ alt köşesinde çıkan reklamlardan nasıl kurtulabilirim

Konu sahibi son olarak 2613 gün önce görüldü
Laptopun sağ alt köşesinde her sayfada çıkan reklamlardan kurtulmamın yolu varmı :T: kapatıyorum inatla çıkıyor sinir ne bozucu :s

En son kurdugun programlardan birinin yüzünden çıkar o genelde denetim masasından kaldır gitsin :)

bi screenshot alabilirsek yardımcı olabiliriz

AZ6ykp.png

buyrun :cici:

sadece tarayıcıda mı çıkıyor yoksa hep mi çıkıyor?

chromedaki eklentilerine bi göz at bilmediğin ben kurmadım dediğin bişey varsa kaldır

Denetim Masası > Programramlar & Özellikler'den ismini bilmediğin ama sık kullanılıyormuş gibi görünen bütün programları kaldırmalısın.

Google Chrome > Ayarlar > Uzantılar'ı da deneyebilrsin.

Bilgisayarınızda var olan bütün tarayıcılardaki bilinmeyen eklentileri kaldırın. Daha sonra Spyhunter programı ile tam bir tarama yapın ve temizleyin. Sorun büyük ihtimalle çözülecektir.

Arkadaşlar gerekli şeyleri söylemiş benim dikkatimi başka bir şey çekti. Virüs programı olarak Mcafee kullanıyorsun sanırım, büyük ihtimal bilgisayarı ilk aldığında kurulu olarak gelmiştir sende kullanmaya devam ediyorsundur. Premium olsa dahi sil gitsin bir işe yaramaz, Avast'ın Free sürümünü kurmanı öneririm testlerde diğer antivirüs programların premium sürümlerini geride bırakıyor.

Yeni gelen sürümle beraber Tarayıcı Temizleme özelliği gelmiş, kullandığın tarayıcıları belirleyip eklentileri, uygulamaları sana gösteriyor zararlı yazılımları temizlersin oradan.

virüslü değilsin merak etme ama kötü amaçlı yazılım edinmişsin ve muhtemelen bi programla gelmiş peki nasıl yok edeceksin?

google chrome'da:

chrome://extensions/
bunu adres çubuğuna yapıştır ve enter'a bas
gelen sayfada "etkin"lerin yanlarındaki işaretleri kaldırıyoruz ve yanındaki çöp kutusuna tıklıyoruz. eklenti silinir ve muhtemelen reklam da gider.

Geri