Laptopun ekran simsiyah

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü

la yok çok basit bakma sen o youdakilere :D
parelel bağlama kablolu net kullanıyorsan modemle pc arasındaki kablouyu modemden çıkar 2. pcye bağla yok o kablo ne dersen iki taraflı giriş soketi adı bişeydide unuttum ya :D

ethernet kablosu mu diyorsun :D

tam da senden beklenen cevap :D hep bi para kırma şeysi :D
dizüstü ya .s.s

para=mutluluk ikiside bende yok parayı bulursam offf diyorum :D
kulaklık takıp denedin mi normal dışarıya ses veriyormu her ikisindede dışarıya herhangi kulak gıcırdatan bir ses veriyormu mağdurun hastalığını bulalım ilkten ön ödemeyi hesabıma yapabilirsin

ucundaki icadları diyorum jakdı sanırım hatta erkek jak yazılışı farklı olabilir

aynen jak

kablo bi yöntem olabilir ama tüm diske değil paylaşılan dosyalara ulaşabilir, yanlışsam düzelt, bi de ip ataması falan yapması gerek ki hiçbirşey görmeden bunu yapamaz
çıkar hddyi tak pcye, en temizi

bastır parayı yaptır ne cimrisin be :d

para=mutluluk ikiside bende yok parayı bulursam offf diyorum :D
kulaklık takıp denedin mi normal dışarıya ses veriyormu her ikisindede dışarıya herhangi kulak gıcırdatan bir ses veriyormu mağdurun hastalığını bulalım ilkten ön ödemeyi hesabıma yapabilirsin

hiç de öle değil açlıktan köpük kusarken daha mutluydum ben :p

hemen açıklayayım doktor bey. şimdi ben pcyi açtığımda açılırken windows sesi duyuluyor. sonra skype açılıyor onun da sesi çıkıyor. sonra müzik açtığımda
Windows Media Player dosya yürütürken bir sorunla karşılaştı.
hatası veriyor. gom playerdan film açtığımda oynuyor ama görüntü var ses yok. hoparlörler açık görünüyor.
söle doktor, yaşayacak mı .s.s

hiç de öle değil açlıktan köpük kusarken daha mutluydum ben :p

hemen açıklayayım doktor bey. şimdi ben pcyi açtığımda açılırken windows sesi duyuluyor. sonra skype açılıyor onun da sesi çıkıyor. sonra müzik açtığımda
Windows Media Player dosya yürütürken bir sorunla karşılaştı.
hatası veriyor. gom playerdan film açtığımda oynuyor ama görüntü var ses yok. hoparlörler açık görünüyor.
söle doktor, yaşayacak mı .s.s

bende geçenlerde klimanın önüne sulu detarjan koyup köpüklü parti verdiğimde öyle mutlu olmuştum :p
netten açtığın video film vs ses gelmiyorsa flash player ve shockwave playerını güncelle oralarsıkıntılı olabilir :D birde ses karıştırıcıya bak yaşamazsa can çekişmesine izin verme sık kafasına

bende geçenlerde klimanın önüne sulu detarjan koyup köpüklü parti verdiğimde öyle mutlu olmuştum :p
netten açtığın video film vs ses gelmiyorsa flash player ve shockwave playerını güncelle oralarsıkıntılı olabilir :D birde ses karıştırıcıya bak yaşamazsa can çekişmesine izin verme sık kafasına

keramet köpükteyse demek ki :p

netten açmıyorum ya normal pcden açıyorum, ses karıştırıcısını biraz da ben karıştırdım sanırım o baya bi karıştı :honk:
son umudum sendin, sen de çare olamadın :agla:

keramet köpükteyse demek ki :p

netten açmıyorum ya normal pcden açıyorum, ses karıştırıcısını biraz da ben karıştırdım sanırım o baya bi karıştı :honk:
son umudum sendin, sen de çare olamadın :agla:

o zaman ses karıştırıcıda hajı sıkıntı biraz daha karıştır bak sonuca varamassan gel söz ben halletcem :p ön ödemeyi alamadık ama

Burdan dene olursa canlıyı alırım bak!
Denetim Masası-Ses Efekti Ve Ses Aygıtları Özellikleri-Donanım-Video Codec Bileşenleri-Özellikler- Burada kurdugun ses codeclerini kaldır
olm benden çok uç şeyler istiyon nan .s.s
baktım böle şeyler yok bende sanırım anlatırken bazı yolları trans geçtin .s.s

keroLayn kumpasa gelme, bunlar hep tuzak. senin bilgisayarini hacklemeye calisiyo bu porsukla zifir.

Bana verdikleri tavsiyeleri dinledim, bilgisayar kalkti gidiyo.
Nereye dedim , ZiFiRle Bal Porsuğu cagirdi, bu gece onlarla takilicam dedi.
Dedim fazla ezdirme kendini.
Eksilmeden, kendinden ödün vermeden geri dön.

O da dedi ki bana, Tamam abi merak etme.

Su an yollardadir, ne zaman bu HAckerlere ulasir Allah bilir.

Hufff ne cok yazdim ya la

bios ekranı açılıor mu açılıor sa komut larla belki siyah ekrandan kurtarabilirsin

Geri