Laptopun ekran simsiyah

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Açıyorum, herşey normal çalışıyor görünüyor.
Ekran siyah hiçbirşey yok.
Harddisk dolu bilgiler var. Laptopu kurtaramazsak bilgileri nasıl kopyalarız arkadaşlar

başka bi leptopla paralel bağlantı yapıp aktarma yapabilirsin bro yada bi pc doktoruna götürüp içindekileri alabilirsin sanırım ekran kartına kaymışko :D

monitör bağla

tabi sorun ekranda mı onu anlamak lazım
ilk boot ekranını görebiliyor musun açılmadan önce?

başka bi leptopla paralel bağlantı yapıp aktarma yapabilirsin bro yada bi pc doktoruna götürüp içindekileri alabilirsin sanırım ekran kartına kaymışko :D
Ekran kartı öpsün seni.:T:
Pc doktoruna götürsem buraya neden konu açayım olm :T:

burada ekran kartını değiştirme, laptopun değerinden daha pahalı.

kaç para sizin mahallede ekran kartı değişim ücreti :D

hard disk hatasından ekran kararmaz, ekran kartındadır büyük ihtimalle
hdd'yi başka laptopa takıp içinden lazım olanları alabilirsin

yok bişey olmaz, masaüstüne tak diyeceğim de girişleri uymaz laptop hddleri farklı oluyor
içindeki kurulu sistemle driveri falan uyuşmaz belki ama açılır sistem, alacağını alırsın

pardon laptop hddyi masaüstüne bağlayabilirsin, daha kolay olur senin için başka laptopu açmaktansa, hatta masaüstü bi pcye ikinci olarak bağla, direk hazır sistemden dosyalarını al

Ekran kartı öpsün seni.:T:
Pc doktoruna götürsem buraya neden konu açayım olm :T:

burada ekran kartını değiştirme, laptopun değerinden daha pahalı.

kaç para sizin mahallede ekran kartı değişim ücreti :D

ben genelde kendim yapıyorum alet erdavat lazım oluncada arkadaş var ona veriyorum yapıyor yaz tahtaya al haftaya diyorum bir daha işim düşene kadar uğramıyorum tükkana sen en basitinden bitane pc bul paralel bağla al dosya vs gerekli olanları ekran kartıda değiştirmesi basit ben sana tarif ederim

benim de bilgisayarımda görüntü var ses yok hazır herkes toplanmışken bana da yardım edin :dyg:

ben genelde kendim yapıyorum alet erdavat lazım oluncada arkadaş var ona veriyorum yapıyor yaz tahtaya al haftaya diyorum bir daha işim düşene kadar uğramıyorum tükkana sen en basitinden bitane pc bul paralel bağla al dosya vs gerekli olanları ekran kartıda değiştirmesi basit ben sana tarif ederim

Yok abi youtube da gördüm söktüler laptopu dağıttılar, ben yapamam öyle bişey,toplarken kafayı yerim.
paralel bağlama nasıl oluyor ki.
Masa üstü pc var.

Yok abi youtube da gördüm söktüler laptopu dağıttılar, ben yapamam öyle bişey,toplarken kafayı yerim.
Masa üstü pc var.

hddyi çıkarman için laptopun içine girmene gerek yoksa şanslısın, bazısının tek kapak altında oluyor, bazısında klavyeyi falan çıkarman gerekiyor, senin model nedir?

Senin derdini okuyunca bizim masaüstünün derdi aklıma geldi pc açılıyor evet ama sadece açılıyor görüntü yok ekran kartı sanırım sorun ekran kartı değişebilir mi ücreti ne kadardır acaba?

Senin derdini okuyunca bizim masaüstünün derdi aklıma geldi pc açılıyor evet ama sadece açılıyor görüntü yok ekran kartı sanırım sorun ekran kartı değişebilir mi ücreti ne kadardır acaba?

kart var 100 lira, kart var 2500 lira hatta kart var 12 bin lira :)

Masa üstü pc var.

la yok çok basit bakma sen o youdakilere :D
parelel bağlama kablolu net kullanıyorsan modemle pc arasındaki kablouyu modemden çıkar 2. pcye bağla yok o kablo ne dersen iki taraflı giriş soketi adı bişeydide unuttum ya :D

Geri