laptopum çok ısınıyor ne yapmalıyım

Konu sahibi son olarak 642 gün önce görüldü
ben kendi laptopumun fan kısmını temizliyorum ama mümkünse bezle yapmayınız bunu pc fönleri var onlarla yaparsanız bu ısınma azalacaktır ayrıca dizinize yada size temas eden yerlerde kullanmamaya özen gösteriniz:cici:

başka çözümü olanlar?

Bi diğer çözüm olarakda Fanlarda macun bitiminde termal macun sürülmeli,böylece fanın çalışma hızı düşmeyecek ve ısınma sorunu oluşmayacaktır.

Macun sürülebilir. Harici soğutucu alınabilir. Yumuşak zeminde kullanılması önerilmez. Laptop altının hava alması, bir diğer söylemle hava sirkülasyonuna müsait olması gerekir. Fan da temizse şayet, sorun yaşanacağını zannetmiyorum.

ßenim Laptopun Soğutucusu var Bazen dizlerimi bile soğutuyor Yatakta kullandığım zmaan :) Bilgisayarımın herdaim vücut ısısı Serin :zuha: Laptoplara soğutucu şart. Diğer türlü başa çıkamazsınız 20 - 30 lira birşeydir.

Caspersa ne yaparsan yap ısınır bişi yapamazsn :D

işlemcinin ızgarasında süpürgeyle tozunu çekmeyi dene ekran kartı normal ama işlemci hafiften ısınıyor ise tozlanma olduğu aşikar.soğutucuun bir faydası olmaz yükteyken iyibir soğutucu dahi ortalama 5C farkeder.ağır uygulamalarda bulunuyorsanız oyun vs vs laptoplar da tavsiye edilmez belki aşağıda verdiğim link işine yarıyabilir fakat pcni temizlemeni şitdetle tavsiye ediyorum

içini açıp güzel bi temizle temizleyemiyorsan bir bilgisayarcıya götür rica et temizlesin.

Fanda problem olabilir. Bilgisayardan anlayan birine gostermende fayda var.

benim yazcaamı yazmış üstteki :T:

üstteki mi benim adım.s?

üstteki üye bi önceki yorumunda diyeceğimi demiş.

alttaki oldu bu sefer :T:

Sağ çaprazdaki de benim diyeceğimi demiş.
HP ise değiştir.
Değil ise bilgisayarcıya içini temizlettir.

Geri