laptop tavsiye

Konu sahibi son olarak 35 gün önce görüldü
hafifçe dokunmam dolayısıyla kapağını gövdesinden ayırmış bulunmaktayım. yalnız sevenler ayrılmadı, bir tane kablo tutuyor şu an birbirini ve buna inat çalışmaya devam ediyor. ancak bu bana yeni bir laptop ihtiyacı doğurdu. var mı şöyle anlayan birisi, fiyat/kalite endeksine göre en iyisini tavsiye edecek ?

buyurmaz mıydınız?

Steve-Jobs-Macbook-Air-2008-800x533.jpg

marka olarak toshiba ve dell tavsiye ederim son sürümlerini bilmiorum araştır istersen

seni insan yerine koyup cvp verende kabahat :d

monstere gir var orada 16 bin Tl Ye laptoplar özel üretim :p

15000'e araba alınır kei. sen bize şöyle max 2200 civarı birşeyler yapsan

istanbul bilişim ozaman en güzeli gir hem ucuz hem kafan rahat

nabacan laptopla ona göre bişi bulalım sana. sadece müzik internet surf candy crush mı yoksa battlefield 4 falan oynarım diyo musun

battlefield vs. fps oyunlar pek oynamışlığım yok ama onları da çalıştırabilsin ki ortamlarda anlatabilelim. hafıza önemli benim için, sonra çok ısınmasın, bir de 3-5 uygulamada kasmazsa sıkıntı yok :s

Lenovo çok iyi marka özellikleride çok güzel bana kalırsa alınabilir win7 kurdunmu çok iyi olur 8 gb ssd sanırım sistem için ayrılan ssd onu yükseltirsen iyi verim alırsın

ben bunları öneririm:

Samsung ATIV Book NP-550P5C-S05TR (W8) Fiyatı ve Özellikleri | Bimeks
Asus X550LN-XO007H (W8) Fiyatı ve Özellikleri | Bimeks

kei nickli arkadaş 740 serisine mikemmel demiş ekran kartında ama 2 senelik bi mazisi var nerdeyse ortasınıf bir ekran kartı olacak aynı ürün kullanıcısı olarak ben memnun değilim artık. yeni oyunlarda sıkıntı yaratıyo

ısınmasın diyosan laptop almıcan bi de hacı. masaüstü toplucan ya da tablet alacan. laptop dediğin ısınıyo ya :/
oyun oynamıycam diyosan laptopa 1000 liradan fazlasını verme.

Geri