Laptop Önerisi

Konu sahibi son olarak 27 gün önce görüldü
Bilgisayar Önerileri - Bilgisayar tavsiyeleri - bilgisayar önerisi - bilgisayar tavsiyesi - laptop önerileri - laptop önerisi - laptop tavsiyeleri - laptop tavsiyesi - 1000TL'ye bilgisayar - 2000TL'ye bilgisayar - 3000 TL'ye bilgisayar

Arkadaşlar bilgisayar alınacak, kararsızlık var.
Alınacak bilgisayarda oyun da oynanmalı. Kasmamalı, donmamalı, ısınmamalı.

2500 - 3500 TL arasındaki bilgisayar önerilerinizi beklerim.

Markasina bakma Mesut.
Intel i7. HQ islemcili olsun. i5 te olur. Ram falan biliyosun zaten.
O paraya iyi birsey bulursun.

Laptop marka olarak samsung,yada Toshiba dan şasma derim ,
Toshiba Satellite L70-C-125 i7 w10 buda güzel bir bilgisayar, isletim sistemi olarak AMD Phenom™ II , AMD Athlon™ II ve AMD FX ‘ ler göz ardı edilmemesi gerek güzel ürünlerdir. Ve ısinma sorunu yasamazsın benim amd hic yaşamadım ..

Tam 6 yildir hp pavilion dv6 kullaniyorum, eskiyecegi yok ustelik o kadar misafir veletleri, kuzenlerin elinden gecmis banamisin demiyor massallah

Laptop marka olarak samsung,yada Toshiba dan şasma derim ,
Toshiba Satellite L70-C-125 i7 w10 buda güzel bir bilgisayar, isletim sistemi olarak AMD Phenom™ II , AMD Athlon™ II ve AMD FX ‘ ler göz ardı edilmemesi gerek güzel ürünlerdir. Ve ısinma sorunu yasamazsın benim amd hic yaşamadım ..
bırak bilenler tavsiye yapsın lütfen

Lenovo G5070 Intel Core i7 4510U 2.0GHz / 3.1GHz 6GB 500GB Fiyatı

Lenovo Kullanıyorum Bir kac yıldır ,
Verdıgın fıyat aralıgında , en ıyı bılgısayarlardan bırısı bu ..

Daha yuksek bır fıyat olursada ,Toshiba , Dell Samsung , Gıbı markaları onerırırm

2400 TL vereceksin ve GPU'su 820M ayarında bi laptop alacaksın, sen yapmışsın bi hata bari tavsiye etme.

AMD Radeon R5 M230 - NotebookCheck.net Tech
Accordingly, the performance is somewhat below a GeForce 820M and hardly beats Intels HD Graphics 4600.

Asus al derim asu olmazsa
Toshiba Qosmio lara bak derim.
toshiba da çalışan arkadaşım da var fiyat konusunda indirim bile yaptırabilirim

Bizim ortak sinirlenmiş :) ama hakkı var biraz komik öneriler gördüm :)

Oyun için asla laptop tavsiye etmem ama ille de alıcaksan 200 tl daha fazla ver böyle bir şey al Monster A5V6.1 Intel Core i7 6700HQ 2.7 GHz 8 GB 15.6" Fiyatı

İşi bilen adam zaten puf noktayı söylemiş o kadar para vereceksen 950m den aşşa grafik kartı olmaz. Buradaki fiyat aldatmasın daha ucuza da bulunabilir.

Monster Tulpar T7 V3.2 kullanıyorum, her konuda gayet memnunun,
Monster'in Alba serisinden alabilirsin, monster laptoplar biraz tuzlu ama ihtiyacını karşılar.

Geri