Laptop kamerasını bantlayan insan

• Kullanıcı Aze
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Benim gibi kötü tecrübe yaşayan insandır. Kamerası izinsiz açılmış zor durumda kalmıştır ☺

30bin liraya aldigim macbook um var da kiyamiom bant filab yapistirmiyim

sene bilmem kaç emoğluyla hekırlık yaparken bazı modemlerden girip pc kontrolü yapıp msnde millete mesaj atıoduk. şimdide bi yolunu bulmuşlardır değişik sapıklarımız var hanım arkadaşların kapamasını tavsiye ederim.

.ddddddddddddd

Yaptim.

Kardeşimden aldığım dizüstü bilgisayarın kamerası bantlı. İyi de yapmış.
NSA, CIA fln beni izlemez böyle .dd
Snowden belgesinden buna değiniliyordu, Snowden bilgisayarın kamerasını kapatıyordu ve kız arkadaşına da böyle yapıyordu.

Benim arkadaş benim yüzümden sütyenle yakalanmıştı ☺ bu sadece kafadır bundan bişey olmaz :))

Sadece kafadan ibaret deği bence... saclar adeta fiskiyelerden gelen su gösterisi gibi....

Çirkin olma ihtimali yüksektir.
bantla kapatma ne la xdE

Anna hanım uyandığım zamanki fotomu bulmus gibi...
slkj kıvırcık saclıların kaderi bu....
illa elektriklenicek... özellikle öndeki saclar havaya kalkmadan rahat etmez..
O sacları tutup "ya işte şurada durdur" diyorsun fayda etmiyor.. ne kulak arkasına geliyorlar.. ne de sacını yapıştırmaya... amcaları insanı rencide etmek.. rezil.. rüsva etmek... başka işe yaramıyorlar Aze hnm....

Hiç yapmadım, siyah bantım yoktu. şeffaf bantla da yapıp kendimi kendime rezil edemezdim.

artık laptop'lara kamerasını manuel olarak açıp kapatabildiğiniz ufak bir donanım ekliyorlar. yazılımsal altyapısı yok, elle aç/kapa yapıyorsun. sonuçta milyon dolarlık güvenlik yazılımlarından daha garanti bi yöntem.

bu tarz şeyler çok nadir gerçekleşir ancak yine de ihtimal dahilindedir, ancak hiç gerek duymadım kapatmaya.

aygıt yöneticisinden devre dışı bırakmak daha modern değil mi? -)

garanticiyiz. webcam/kamera kapaticisini yapistiriyorum evde kullanilan her telefon-tablet-laptop'a

Geri