laptop alacak oggynin dramı

🕒 Konu sahibi 21 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
beyler 3 aydır laptop alıcam diye yemiyorum, içiyorum maaşı biriktiriyorum öneri lazım bana.

1500 tl sınır olmak üzere oyun da oynamalık, hafif, ısınma problemi olmayacak bir şey benim istediğim.

bikaç tane buldum, onu da kullanan falan varsa bi el atsın yav. ehehe

Samsung ATIV Book NP-450R5G-X07TR
LENOVO Z510 59405841 NOTEBOOK

1500 TL çok az moruk az daha biriktir :T: bari bi 2000 yap sağlam bişey al. laptop masaüstü gibi değil çünkü rap hariç parça değiştiremiyorsun.

1500 TL çok az moruk az daha biriktir :T: bari bi 2000 yap sağlam bişey al. laptop masaüstü gibi değil çünkü rap hariç parça değiştiremiyorsun.
abi maaşı toplasan 3bin tl falan zaten, 2000ini bilgisayara verdiğimi öğrense annem o bilgisayarı eve sokmaz mahalle aralarında oynatır yemin ederim. xd

http://www.forumbahane.net/derdim-var/492353-laptop-tavsiye.html

ben biraz araştırdım, piyasada fiyat/kalite olarak en iyi alet lenovo z510 alacağım sen de ondan al

kank ben de baştan beri onu düşünüyom da samsung da hemen hemen ona yakın. baksana ona bi bimekste 1.499 lira lenovodan daha hafif.

O paraya alabileceğin en iyi makine bu moruk ASUS X550LN-XO069D Core i5-4200U 4GB 500GB 2GB Vga GT840M 15.6" Free Dos - Ürün Kategorileri

müdavimleri gömme ekran akrtı hep :T: bir halta yaramaz hem oyun oynayamazsın hem de ramin eksilir durduk yere

abi orta seviyeli oyun falan kesiyo beni. kal of dati oynamıyorum yav. assasin kırid, kıraysis falan benim tarzım. freedos bi de bu windows da aldırma şimdi bana bütçeyi aşıyo. xd

benim limitim yok.oyun oynamıyorum.ben ne almalıyım

samsung ekran kartı olarak geride kalmış. asus ve lenovo iymiş amma lenovo'nun kaba tasarımını düsündüğümüzde asus'u kaçırma derim. o paraya anca orta sınıf alırsın dediğin oyunları da medium ayarlarda oynarsın. korsan windows kullancan freedos icin 200 tl kar ediyon :d

ayrıca, ısınmayan laptop: 404 not found

beyler 3 aydır laptop alıcam diye yemiyorum, içiyorum maaşı biriktiriyorum öneri lazım bana.

1500 tl sınır olmak üzere oyun da oynamalık, hafif, ısınma problemi olmayacak bir şey benim istediğim.

bikaç tane buldum, onu da kullanan falan varsa bi el atsın yav. ehehe

Samsung ATIV Book NP-450R5G-X07TR
LENOVO Z510 59405841 NOTEBOOK

ikisiylede oyun oynamayı unut müdür.
http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/pr...otebook,103452,504927,1083683.html?langId=-14

olum o kadarda düşürmeyin lan ben o makinanın i3 işlemcisiyle call of duty black ops 1 ve 2yi crysis 3ü felan oynaıdm :T:

abi asusu öneriyonuz da niye öneriyonuz onu da anlatın yav.
asusun ram 4gb benimkiler 8. niye o mesela?

beyler konuda istediğim verimi alamadığım için formatını "üsteki üyeye laptop öner" olarak değiştiriyorum. ehehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri