Lanlı konuşmak

Konu sahibi son olarak 2369 gün önce görüldü
Samimiyet göstergesi.
Ortalığa atmadığım sürece bir erkeğe lan diyorsam onla samimiyimdir. Canım cicimden daha samimi.
Çoğu kişinin ay terbiyesiz pis kaka dediği ama meselenin lan demek değil nerde nasıl konuştuğunu bilmekte olduğunu farkedememiş insan topluluğunun tepkisini çok çekmiştir.

bencede lan samimiyetin simgesi:d

Lütfen arkadaşım nolur anlamına gelir yalnız samimiyetin değil sosyal hayatta kavganin baslangicida olabilir
Bknz: Ne diyosun Lan sen

Lan: it demekmis

Küfür olarak algılanır ama biz Türkler her zaman ki gibi istediğimiz anlama cekeriz ve bizim seslenme şeklidir lan-lan oğlum ha bir de ankaralilarin geneli LA BEBE der :D

Samimiyet ifadesi. (:

heyecan sinir mutluluk anlarında cümlenin sonunda yada ortasında olmazsa olmazlardan:)

Sinirlenince çıkıyor ağzımdan bazende samimi olduğum arkadaşlarıma diyorum..

Kullanmam , eğer espri yapıyorsam sırf şaka amaçlı uleynn ya da hadi len gibi kelimeleri yalnızca samimi olduğum ve beni yanlış anlamayacak insanların yanında kullanırım ama lan bana kaba geliyor

Cok sinirlenince arada kaciyor. Ama normalde kullanmayi sevmem.
Bana karsi surekli kullanan erkeklerede lafimi derim,bazen espri amacli kullananlar yine iyi de surekli iih o ney oyle ayi mi var karsinizda da lan diyorsunuz.

Bazı durumlarda erkeklerde sempatik durabiliyor :p bayanlara asla yakıştıramadığım bir argo.

Sevdiğim insanlara lan derim ben öyle herkese demem:p

HaSsNicktir in bana hitap şekliydi Akillandı artık etmiyor uahdsa

Bir tek sana etmiyorum agahshs

Çok severim ben lan kelimesini. Herkese itici gelsede bana samimi geliyor. :hih:

Geri