Lanetli Oyuncak Bebek Annabelle'nin Gerçek Hikayesi

• Kullanıcı Rose
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Efsaneler ve Destanlar
Konu sahibi son olarak 1214 gün önce görüldü
Lanetli Oyuncak Bebek Annabelle'nin Gerçek Hikayesi

https://www.youtube.com/watch?v=xp3854WFi1A

Korku Seansı filmini izleyenler bilir. Orada lanetli bir oyuncak bebek vardı, İşte bu hikaye, o bebeğin gerçek hikayesi.
1970 yılında Donna adında bir kadına, 28.yaş gününde, annesi tarafından bir oyuncak bebek hediye edildi.
Donna o sırada New York'ta bir apartman dairesini, Angie isimli bir kız arkadaşıyla paylaşıyordu.
Dona, Adını daha sonradan Anabelle koyacağı bu oyuncak bebeği, her zaman yatağının yanına koyuyordu.
Zaman geçtikçe, hem Donna, hem Angie bebeğin evde bıraktıkları yerden farklı noktalarda bulmaya başladı. Ve her geçen gün olay gittikçe dahada şiddetlenmeye başladı.
Donna ve Angie bebeğin hareket ettiğini birebir hiçbir zaman görmemişlerdi.
Bir süre sonra etrafta küçük bir çocuğun yazdığı belli olan, 'bize yardım et' notları bulmaya başlamışlardı.
Bebeğin üzerinde kan lekelerinin oluşmaya başladığını fark edince, medyum çağırmaya karar verdiler
Medyum, onlara bulundukları apartmanda bir zamanlar Annabelle Higgins adında küçük bir kız çocuğunun olduğunu, bu kız çocuğunun öldüğünü ve onun ruhunun bebeğin içinde olduğunu söyler.
Ruhun zararsız olduğunu, sadece şevkat beklediği için bunu yaptığını söyleyince Donna, kızın hikayesine üzülür ve oyuncak bebeği yani Annabelle'i evde tutar.
Angie'nin erkek arkadaşı Lou, bu olaydan sonra genç kadınların evinde kalmaya geldi.
Orada kaldığı gece bebeğin kendisine saldırdığı çok gerçekçi rüyalar gördü.
Fakat sabah uyandığında saldırıya uğradığına dair hiçbir iz yoktu.
Ertesi gün Lou evde yalnızken, Donna'nın odasından bir takım sesler duydu.
Odaya girdiğinde bebeğin yerde yatttığı gördü.
O sırada göğsünde büyük bir acı hissetti.
Gömleği kan olmuştu çünkü, göğsünde birden yedi tane yara açılmıştı. Yaralar birkaç gün sonra hiç iz bırakmaksızın iyileşti.
Bu olay üzerine Donna ve Angie bebeği ele geçiren ruhun iyi niyetli olmadığna kanaat getirdiler.
Artık olaylar kontrolden çıkınca Donna bu bebeğin masum bir küçük kız olmadığının farkına varır ve Ed & Lorraine Warren çiftini çağırır.
Bu çift Amerika'daki çok ünlü bir çifttir ve binlerce paranormal olayı araştırmışlardır.
Warrenlar, onlara bebeğin içinde birşey olmadığını, bunun bir insan ruhundan çok insandışı, bir iblis veya türevi bir şey olduğunu söylerler.
Bebeğin içine hiç bir şeyin girmediğini, iblisin onu bir araç olarak kullandığını söyler.
Asıl amacının ise Donna'nın ruhu olduğunu söylerler ve şeytan çıkarma ayini gerektiğini söylerler.
Warren çifti tanıdık bir papaz ile şeytan çıkarma ayinini gerçekleştirir.
Genede emin olamazlar.
Bebeği alıp evlerine doğru yola koyulurlar.
Ed Warren bebek arabada iken birçok kez arabanın stop ettiğini, gitmekte zorlandığını not alır.
Araba stop ettiği bir an, Ed Warren bebeğin üstüne kutsal su serper ve daha sonra rahatladıklarını fark eder.
Annabelle'i cam kasaya koyup evlerindeki müzelerine koyarlar.
Bu Müzede Warrenlar, 30 yıllık hayalet avı sırasında topladıkları ritüellerde kullanılmış, perili, lanetli objeleri burada saklamaktadırlar.
Müze ayda bir bir rahip tarafından kutsanır. Annabelle'in faaliyeti uzun bir süre için durdurulmuştur.​

• Beğen
Tepkiler: Aze
Oyuncak bebek değilde benim peluş ördek ve ayıcıklarm var ;d

Aze korku filmi ustadi olarak goruslerini alalim hacı

• Beğen
Aze korku filmi ustadi olarak goruslerini alalim hacı

Sonunda müsait olabildim.....
Bu film serisinin hepsini izledim hatta en son çıkanı sinemada izlemiştim. Korktum mu desen hayır korkmadım ama urpermedim değil çünkü gerçek bir olaydan esinlenip yapılan korku filmleri her zaman daha cezbeder beni sonrasında bu lanetli şeyleri toplayan aile vardı onları araştırmıştım ve öyle bir müzede bu bebeğin de olduğunu biliyorum tabi daha değişik bir görüntü ile. Bebekli-çocuklu korku filmleri korkutur beni yetimhane filminde de aynı gerilimi yaşamıştım. Ben seviyorum bu seriyi ya sıkmıyor insani izlerken. Çerezlik izlenebilir....

Bebek chucky gibi.:anla:

Sonunda müsait olabildim.....
Bu film serisinin hepsini izledim hatta en son çıkanı sinemada izlemiştim. Korktum mu desen hayır korkmadım ama urpermedim değil çünkü gerçek bir olaydan esinlenip yapılan korku filmleri her zaman daha cezbeder beni sonrasında bu lanetli şeyleri toplayan aile vardı onları araştırmıştım ve öyle bir müzede bu bebeğin de olduğunu biliyorum tabi daha değişik bir görüntü ile. Bebekli-çocuklu korku filmleri korkutur beni yetimhane filminde de aynı gerilimi yaşamıştım. Ben seviyorum bu seriyi ya sıkmıyor insani izlerken. Çerezlik izlenebilir....

Teşekkürler aze hanım..

• Beğen
Geri