Lanet Kişisi

Konu sahibi son olarak 3725 gün önce görüldü
Var olunan bir zamanin ve yaşantinin herzaman sabit kalacagini düşünmemeli , çünkü engebeli bir olgudur insan .
Beyniyle yokus cikar kalbi ile dibe vurur. En kötüsüne hazirladiginda kendisini az hasarlarla yola devam edebilir . Beklentilerin dozaji olmali her daim.

Kusucam bu face den instagrmdan twetten ne cok maymun varmiş.
Nasıl bir düzenektir nasıl bir görgüsüzlüktür. Her hal her eda her veda cekilirmi resim diye dengesizler topluluğu.

Yürü gidiyoruz lanet olası seni

Koca bir zamanı kavonoza koyup iste ben bu kadar yasadim diyemem ki , ancak gökyüzüne baktiginda anlamli olur bu.

Uyumamak , uyuyamamak beyni istila etmis kelime baloncuklari.
Sekillenen görseller cevapsiz sorular ve yorgunluk.

Sana öyle büyük laflar edemem güzel kız , ama küçük bir sır verebilirim " Sadece inan"

Kılıcım okadar keskin ki , kendimi bile kesebiliyorum bazen tebessüm edeceğimi bile bile.
Çünkü şartellerde sıkıntı var.

Kendime kalanlı bir matematik sorusu gibiyim bazen , geceye bölünüyor hüzne karısıyorum hatta mazoşist yanımı taniyorum zaman zaman , çünkü bir savaşın ortasında değilsem mızmızlanmamam gerekiyor.
Kızıyorum kendime kızdım yani.

Birşeye ruh vermek istersen , ruhundan yola çikmalısın.
Ortaya çikan her sonuç zaferin olacaktir.

Uykularım bölünüyor düşüncelerim istila ediliyor ama ben adını koymak istemiyorum bilmek istemiyorum.

Bir bakısın neler anlattigini anlamak icin , iyi bakmak gerek.

Sessizlik derin bir denizdir.
Ya boğulur , ya karaya vurursun.

Hevesimi kaçıran şeyler oluyor bazen. Bundandır uzaklaşmam ve unutmak istemem.

Öyle oturmuş , donuk ve hissiz bir gri izliyorum. Kafamin icinde geri dönüşümlü seyahatlar oluyor. Şehirler geçiyor gözlerimden denizli ve gün batiminda sahil. Bilinmez bir surete merhaba diyorum , sonrasinda bir sohbet dönüyor hesapli hesapsiz. Öyle pervasiz dönüyor ki hisler ikiye bölünüyor hormonsal tepkimeler. Yani vücut fonksiyonlarinin süregiden gidişatı degisiyor.
Beyin verdigi emirler ile kendini bir çölde yapayalniz güneşle bulabiliyorsun. Yada bir denizde bogulmak üzere. Bunun görselini çok çizemiyorum ama duygusu bir jilet kesigi belkide.

Neden rüzgara bırakamiyorum ki düşüncelerimi , nasilsa o birakirdi sahiplerine fikirlerimi.
Kafiye sevmiyorum ama nasil yaptigimida cok anlamadim.
Neyse gece etkisi bu olsa gerek. Gidelim Mani.

Var oluşum sürecini kendi faydana ve menfaatine göre şekle sokup işler yolunda gitmeme hallerini ele alip düşüp yola yok o yok diyemezsin.
Uzuvlarinin ve yaşam belirtilerini sorgulamadan önce geldigin topragi gidecegin derinligi arastir.
Şayet ben şizofren olgusuna ait degilsem ama şizofren olmak istersem en kral sizofren yanimda akilli kalır.
O yüzden ufak kalintilar atilmasi ilerde yutulurken kisiye kolay olmasi acisindan gerekli.
Afiyet olsun.

Biliyor musun Toprak ben senin gercekligini gökyüzünün griligine değistim , oysa ne kadar sadık bir yar'dın.
Demiş üstad.

Kırgınlık , bir kalbin not defterinde yazan borç. Ezici ve yipratici , peki neden bu kadar naifsin zayifsin hayata insanlara hiç düsündün mü ¿
Neden bu kadar umuruna dahil ediyorsun her canliyi.
Mızmızlanıp kabuguna çekilmek ne kadar doğru .
Sen istikrar nedir bilir misin ¿
Kesin ve kararli birsekilde istediginde sana gelmeyecek ne olabilir söyler misin.
Büyü artık , ve hayata kuş bakisi değil yakindan bak.
Gör ve yaşa .

Geri