ÜSözlük Lanemoje

A
  • Kullanıcı Asel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
Kimseyi görmedim ben, senden daha kıskanç .p
Sevgilim olsa bu kadar kıskanmaz eheh
Ama hep sevdiğinden, ben de onu çok severim, ayrı tutarım, hep yanımda olsun isterim, hele bi olmasın.

22.04.2014

Sezen Aksu şarkıları kadar güzelsin.

Teyze oluyorum teyze. Günün en güzel haberi hatta son zamanlarda duyduğum en güzel şey. Çok mutluyum çok sevindim. Allah tamamina erdirsin mi diyorlar ne diyorlarsa ışte ondan :*********** ikinizi de yerim yerim.

ooo. (: tanışmamız ne zamana dayanır hatırlamıyorum ama muhabbetimiz çok derinlere dayanır bunu bilirim.

Sevdiğim, saydığım birkaç insanlardan biridir. Muhabbeti güzeldir, kendini bilen biridir, haklının yanında olan haklının hakkını veren biridir. Bencil değildir, evlenmek ona yaradı. Biraz hareketleri canlı olsa daha iyi olacak ama olsun (: artık demekten usandım :D velhasıl kelam tanıdığıma memnunum onu. bunca zamandır görüşüyosak hala demekki gerçekten sevdiğim biridir. (: Herşey gönlünce olsun (:

bencede çok aktif olma sen :D

13.05.2014

garraşım bana ayın 7 sinde yazmış ben şimdi görüyom. Ne kadar vefasızım arkadaş.

İnşallah o günlerde olur genç. kahve de içeriz mangalda yaparız. (:

trafoya giren kedi seninmiş, öyle diyorlar :)

O da benim gibi yengeç;d Olumlu ve olumsuz tüm özelliklerinin farkında=) Eğlenceli,sıcakkanlı birine benziyor.
Ailenle ve sevdiklerine hayırlı bir ömür geçirmeni dilerim.Saygılar.:hi:

Öz ablam gibidir kendileri. Çok severim. Hataya düşeceğim zaman, mantıklı düşünemediğim zaman mucizevi bir şekilde bunu anlayıp, beni uyaran kişidir de aynı zaman da. Beni fazlaca tanıyanlardandır.

Ve her yerde yinelediğim gibi yine yineliyorum : Yeğenimi ne zaman sevecem ben ya :/

Beni kıskanan kişi!

Dost canlısı ve samimi olduğu birkaç mesajlaşmayla bile anlaşılabilecek kadar naif, usturuplu biri. Seviyorum, sayıyorum.

Az ama öz yorumları dikkatimi çekiyor .. Yaptığı bir yorumu sonuna kadar okumayı kayda değer buluyorum .. Daha sık aramızda olması dileğiyle .. Rahmet üzerine olsun ..

Daha önceleri görmüşlüğüm var ama muhabbet kurmuşluğum yok, nedense kendilerine saygı besliyorum.
:saygılarsmileyi

Birazdan yorumlara cevap verdiği için mesajları silinecek olan kişi :p

Samimi değiliz ama uzaktan uzağa seviyorum ben onu :cici:
Yakından tanışmamız gerek artık diye düşünüyorum :o

Evlenmiş, yuva kurmuş, Rabbim hep mutlu etsin sevdiceğiyle:)

Notun dibi: yeğen bekliyoruz :p

Güzel düşünceli sevimli kendi halinde hanım hanımcık üyecik =) Herşey gönlünce olsun :)

Betül abla duygusal ve espritüeldir (: Eski forumda koş koş hızını alamıyordu :D

İçten bir şekilde varlığında-yokluğunda abla diye bahsettiğim nadir insanlardan. Sevgi, şefkat dolu anaç bir kişiliği var. Beni öyle mucizevi şekillerde kurtarmadığı için burnum şeyden kurtulmuyor ama olsun o bizi sevmese de biz ablamızı seviyoruz!!!

benim de sevdiğim, saygı ve samimiyetten ölecek insan nerdeyse, herkes ona abla diyor, bana göre hepsi müridleri :D:D gizli bir örgüt veya teşkilatın başkanı olması, ihtimaller dahilinde :D

Betycim :p
Neler gördük dimi biz :)

Ne sohbetlerimiz oldu, güldük eglendik.

Ben seni hic unutmam. geldigimde sen pek girmiyodun foruma, malum basin kalabalikti. bu yüzden sicak sohbetlerimizi burada devam ettiremedik.
Bana alinma, özelsin (:

Çok uzun zaman oldu tanışalı. Sanırım 2,5-3 yıllık bir tanışmışlığımız olacak. Çok iyi insandır. Onun muhabbeti sarar da ben kendi muhabbetlerimle triplerimle onu bezdirdiğimi iyi bilirim (:

Severim. (:

Nee? Allah'ım inanamıyorum. :T: hayal edemiyorum, düşünemiyorum. 9 ay sonrasını :T:

lanemoje Şu forumda en çok tanışmak istediğim kişi ruh ikizim olması muhtemel öyle sezinledim:d Annesi böyleyse bebişi nasıl olur diyede düşünmüyor değilim:D Takibimdesiniz hatun

Bu hatunu sevmeyen yok gördüğünüz üzere
lanemoje hiçbir şey için çekinmez benimde ablamdır saygı duyarım sevgi beslerim
Bir gün gidip sevicem bebişi nazar değer diye fotoğrafta atmıyor :T:
Eski forumdan tanıyorum özledikkkk

Geri