lan bizim de içimizde bişey kalmasın o zaman içlik

Konu sahibi son olarak 2959 gün önce görüldü
bebeyim içlik. malumatın konusu bizim de konumuzdur dedik bağrımıza bastık. ama bıçak kemiye dayandı artık. burası da bizim. ama erkek atma lan buraya. en azından haber ver çıkayım.

11881656_909972909071748_255859169_n.jpg

Yönetici arkadaşlar, kilit + çöp pliis. :p

lan ben kaostan faydalanıp ortadoguya silah gonderen amerikayken, bu iki zındık suriye ve ırak gibi birbiriyle barışmışlar bile. demek öyle. reza zarrab misali alıcam seni podçum kusura bakma. yeni hamle şart.

lan ben kaostan faydalanıp ortadoguya silah gonderen amerikayken, bu iki zındık suriye ve ırak gibi birbiriyle barışmışlar bile. demek öyle. reza zarrab misali alıcam seni podçum kusura bakma. yeni hamle şart.

Reis farkındayım zaten, içliden kurtulmak için hayırlısıyla önce onun başını bağlamak gerek. Yoksa düşünsene muhallebiciye gideceksin, peşimizde. Sinemaya gideceksin, peşimizde. Bi de meyveli gazoz falan ısmarlatacak kendine. :p

Bu arada lafımı da söylerim hani: Yöneticiler uyuyor musunuz? Hangi konuya yazacağımızı şaşırdık ya. :p

tamam ya kapatın konuyu. ben aslında norveçim. malumat isveç. içlik hollanda dhsjakaknd podçum sen hepimizin arasını bozan irlandasın. malumat bebeyim gel :/

Geri