ÜSözlük Laktivist

Konu sahibi son olarak 3163 gün önce görüldü
Hanımhanımcık,mis kalplilerden biri.Güzel Türkçesi ile okunan,paylaştığı şarkıları,tatlı tebessümü ile huzur yayan bir insan EzgiSu.:ks:
İyi ki tanıdık seni,hep ol.Sevgilerimle

EzgiSu yorumları duruşu çok net ve düşünceleri güzel bir bayan,
Umarım bu forumda daima olacaktır.
Duruşunu bozmasın saygılarıma :hi:

Sessiz sakin kendi halinde takılan sevilen bi üye
belirtmeden edemeyeceğim kendisini hep 10 yaşında sanıyordum :)

Hanım hanımcık ve naif duruşuyla tanıdım bende sohbet etmsekte olumlu bir izlenim bıraktı bende :tatlı:

EzgiSu sözlüğü açalı iki ay olmuş canım.Bu iki ayda yanılmadığımı görmek,güzel yüreğinin hiç değişmemesi senin ne kadar vefalı ve özlü biri olduğunu kanıtlıyor.
Gülen yüzün hiç solmasın.Varlığını bilmek bir damla suya hasret kalıp bulmak misali.Öylesine zarifsin ki .
İyi ki tanıdım dediklerimdensin.Sevgilerimle canım.:cici:

Kullanıcı adı aynı zamanda ismiyse eğer çok güzel bir isme sahip :) Başkada bir şey bilmiyorum hakkında :))

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sakin değerli bir kardeşimiz, gülen yüzü hiç solmasın inşallah. :hi:

Kendisi forumdaki durusu gayet iyi umarım hersey gonlunce olur:)

Avatarı bana hep çocukluğumu hatırlatan üye :)Mantıklı ,uslubu güzel,saygılı hanımefendi.Hep böyle kal kimsenin seni değiştirmesine izin verme lütfen :)

EzgiSu'yu karakteristik yapısı itibariyle biraz mak res'e benzetiyorum ben. Bir konuyu anlatırken an sade ve en sempatik yolunu bulup öyle anlatıyor. :)

Şu sıralar editörlük görevini daha iyi yapmak için çalışıyor durumda. :)

Duruşunu kaybetmemesi dileğimle. :)

Samimi,duygusal,güzel kardeşim benim.Çokta zeki ve beceriklidir.Daha çok şey yazabilirim ama biliyorsun zaten;p Hayırlı,huzurlu yılların olsun.Görüşürüz ; )

Sakinliğini gördüğüm zaman sakinleşebiliyorum.
Küçük bir sohbetimiz oldu ve gerçekten çok naif.
Böyle tam sinirliyim, birilerine patlayacağım zaman bir yorum yapıyor heh içimde ki canavar bir sakinleşiyor arkadaş :d

Umarım daha iyi bir sohbetimiz tekrar olur.

EzgiSu

Normalde insanları yüzüne karşı övmek onlarına sonuna sebebiyet verir düşüncesindeyim. Ancak EzgiSu için belki de geçerli olmayan bir şey diye düşünüyorum. Foruma ilk geldiğimde sadece oyun amaçlı bazen yorumlarına denk geldiğim ve daha sonra karakteri oturmuş dediklerimin başında geldi. Kendisiyle saatlerce oturup konuşsam da bıkmadığım ve benim için değeri en çok olan kişilerdendir. Normalde triplerinden, ağlamaklı olmalarından yada çok fazla konuşma hissi olduğundan dolayı bayanlarla anlaşamam. (Kendi ailemdeki bayanlarla dahi oturup muhabbet etmeyen biri olarak) Ancak nedense EzgiSu ile geç saatlere kadar konuşunca bile sıkılmıyorum.
Naif, dürüst, sevecen ve karadeniz kadınıdır. Allah hiç bir zaman yüzünden gülücük, kalbinden sevgi ve hayatından imanı eksik etmesin. Değerlisin benim için :)

Ezgi forumu gerektigi gibi kullanan birisi. Gun icinde ugrak noktasi. Cok ic ice olmayip tamamen de kopmayan birisi.

Mesafesini iyi koruyan saygili biraz neseli sakin kendi balinde kimseye karismayan sozu cok uzatmayan geregi kadar konusan birisi. Benim kucucuk listemde ilk 3 e girebilen bir sahis.

Bu ozelliklerini yitirmemeni temenni ederim.

Birebir ya da her hangi bir konu da muhabbetimiz olmadı kendisiyle ama hem yorumları hem de insanlar hakkında ki çıkarımları çok yerinde , insanları tanıma ve okuma konusunda gelişmiş bir yeteneği olduğunu düşünüyorum.Ayrıca yorumlarından kendini bilen , nerede nasıl davranması gerektiğini bilen olgun ve sorumluluk bilincinde olan bir insan gibi geliyor gözüme.

EzgiSu çok daha iyiydi ya neden nik değişti?

Sanki çok eski yıllarda mesela Fransa>Nice>Eza'da geçen sakin ve mutlu bir romanın içerisinden alınıp kendisini günümüz hayatına bırakmışlar gibi. Öyle bir karakteri var. Gerçekten naif ve sakin bir insan. Beğenirim tavrını.​

Geri