Lakabiniz Nedir?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
herkes gibi benimde bir lakapim var ilkokul zamanlarinda arkadaslarim kafam ozaman ucgen seklindeydi : ) kafa uclari boynuza benzerdi o yuzden KECI derlerdi hala trye gittigim zaman kendi ismimle cagiran az olur genelde lakapla anarlar .P

Bakın artık siz cümbüşe en güzel lakabı hangi kıza takmışlar göreceğiz ;)

Prensesler buraya

Ben küçükken seni yerim sosiiis diye bi reklam varmış
beni hep ona benzetirlermiş. Nerdeyse ergenlik dönemime kadar sosis diyolardı bana :T:

bal porsuguna yeni bir lakap bulalim bunamis artik ismi Bunak olsun : )

sana bişey demiyorum arkadaş hatrına, hadi iyi avlar xd

özelden yürüyeceğine açıktan yürütüyorsun aslınsa tebrik etmek lazım seni

sana bişey demiyorum arkadaş hatrına, hadi iyi avlar xd

özelden yürüyeceğine açıktan yürütüyorsun aslınsa tebrik etmek lazım seni

nasil bir hayal dunyan var oyle biri olsam inan burda degil suan kizlar icinde olurdum lakin tanimadan etmeden yorum atip karaliyorsun neyse ben 5 kurusluk keyfimi 3 kurusluk muhabetler icin bozmam.

nasil bir hayal dunyan var oyle biri olsam inan burda degil suan kizlar icinde olurdum lakin tanimadan etmeden yorum atip karaliyorsun neyse ben 5 kurusluk keyfimi 3 kurusluk muhabetler icin bozmam.

istisnasız hiç bir erkeğin yazdığını takmayıp tüm kızlardan alıntı yapıp muhabbet kurmaya çalışman tesadüf mü? ben mi çok yanlış düşünmüşüm anlamadım ki

istisnasız hiç bir erkeğin yazdığını takmayıp tüm kızlardan alıntı yapıp muhabbet kurmaya çalışman tesadüf mü? ben mi çok yanlış düşünmüşüm anlamadım ki

haklisin kardes artik senide alinti yapip konuyu dengelemeye calisacam eksik kalmasin bu durum senin onlardan eksigin ne demi.

ben demeden düşünmen lazımdı kabul etmiyorum git başkasını alıntıla hıhh xd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri