Laiklik elden gidiyeah

Konu sahibi son olarak 917 gün önce görüldü

Verdiği röportaj ile ünlü olan dayının sözü :) Röportaj yerine kürtaj yapan adam

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cuma giflerime canis’in verdiği tepki :liv:

"halk isterse gider" demişti hortlayası. Halkın böyle bir talebi yok. Her türlü manipülasyona rağmen %90 ı laiktir bu ülkenin. Aksini iddia edenin kellesini alırım. Yaparım.

Laikliğin ne olduğunu çoğu kişi bilmez. Dünyada toplam iki ülke var Laik olan. Fransa ve Türkiye. Fransa devrimin sonrasında devrimciler son Kral'ı ve Kiliseyi yasama daki ve yönetimdeki etkinliklerinden uzaklaştırdılar. Bunun için Giutin'i icat etmişlerdi. Krallık tamamen gitti, Kilise halen yerinde duruyor. Biz de Anayasamızı İsviçre ve İtalya'dan, devlet yönetim biçimini Fransa'dan, alfabemizi yine Latince den (İtalya, İspanya, Fransa, Romanya Latince konuşan ülkeler) aldık. Kültürümüz kaldı. Yaklaşık yüz yıldır Kültür uyuşmazlığı yaşıyoruz.

Senin kültürün ne ki uyuşmuyorsun İsmail gardas

Yalnız Osmanlı varken çok mu kültürlüydük :D Osmanlı Türk kültürünü bitirmiş tamamen arap kültürüne geçirmiştir. He siz arapsanız haklısınız :D

Kültür bir yaşam tarzıdır. Nasıl yaşarsanız o sunuz. Bizimki biraz ondan, biraz bundan olmuş. Doğuya daha yakın olanlarla, batıya hayran olanlar çakışıyorlar.

Giderse gitsin bana mı gidecek. Hem giderse senindir gitmezse hiç senin olmamıştır ahbab.

Torbacı numarası?

"Laikliğin ne olduğunu çoğu kimse bilmez" diye söze girip "dünyada iki ülke var laik olan" diyerek "ben de bilmiyorum" diyen adam gibi adam İsmail.

Sen bırak Fransız devrimini, giyotinin icadını, kültür çatışmasını falan İsmail, reyize kurulan ekonomik komplodan nasıl kurtulacağız onu söyle?

Cahillik ve yobazlığın muhteşem birleşimi.
Aşırı dozda atv ve a haber girmiş bünyeye.

Yurdum insanının yüzde 50'sini oluşturan tipik bir vatandaş.

Nedense şuara en çok buna gülüyorum.Bir de "kürtaj yapieaah" lafina.Seçmenin kalitesi benim demokrasiye olan inancımı bitirdi.Adalet ve genellilik ilkesine saygımız olsa da bir yerlerde feci bir sorun var.Traji komik olsa da gülmeye devam...
6bd0bceba0169924af6702735ed49c05.jpg

Laikliğin ne olduğunu çoğu kişi bilmez. Dünyada toplam iki ülke var Laik olan. Fransa ve Türkiye. Fransa devrimin sonrasında devrimciler son Kral'ı ve Kiliseyi yasama daki ve yönetimdeki etkinliklerinden uzaklaştırdılar. Bunun için Giutin'i icat etmişlerdi. Krallık tamamen gitti, Kilise halen yerinde duruyor. Biz de Anayasamızı İsviçre ve İtalya'dan, devlet yönetim biçimini Fransa'dan, alfabemizi yine Latince den (İtalya, İspanya, Fransa, Romanya Latince konuşan ülkeler) aldık. Kültürümüz kaldı. Yaklaşık yüz yıldır Kültür uyuşmazlığı yaşıyoruz.
İsmail Arap kültürünü belliki çok sevmişsin ama artık benliğine dön
Demokratik Cumhuriyetimize sıkı sıkıya bağlan
İnanki geleceğimiz buna bağlı
Arap kültürü b.k çukuru
Etrafına bir baksana,

İsmail Arap kültürünü belliki çok sevmişsin ama artık benliğine dön
Demokratik Cumhuriyetimize sıkı sıkıya bağlan
İnanki geleceğimiz buna bağlı
Arap kültürü b.k çukuru
Etrafına bir baksana,
İslam Arap kültürü değil, Allah'ın emri.

• Kalp Gözler
Tepkiler: 0
Geri