ne düşünüosunuz?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
seçmedi..kılıç zoruyla seçmek zorunda bırakıldı.1400 yıllık Bi mitoloji yüzünden kan ve gözyaşı dinmedi dinmeyecek.Türklerin tarihte yaptığı en büyük hata islamiyeti secmesidir....
seçmedi..kılıç zoruyla seçmek zorunda bırakıldı.1400 yıllık Bi mitoloji yüzünden kan ve gözyaşı dinmedi dinmeyecek.
cahil bindirilmiş kıtalar oluşturmak için kullanıldığında en tehlikeli silah..eğitimli çağdaş insanda ise zararsız bir kedi gibidir din.. Benim gibiler için ise paylaşılmış psikoz,bizar hezeyanlar topluluğu..Yine de geçmemeliydi.
Osmanlı ile bu daha da benimsendi
Talkan katliamını adam akıllı bilen yok. Sorsan şaman dinine çok benziyor diye geçtik diyenlerle dolu ortalık.
cahil bindirilmiş kıtalar oluşturmak için kullanıldığında en tehlikeli silah..eğitimli çağdaş insanda ise zararsız bir kedi gibidir din.. Benim gibiler için ise paylaşılmış psikoz,bizar hezeyanlar topluluğu..
ama ilk yapılması gereken insanlara islamiyeti öğretmek.o nedenle kuran okumalarını öneriyorum.gerçek islamı öğrenmeden emevi adetlerinden,Muaviye ruhundan kurtulamayacaklar.bunu başarırlarsa özgürlüğe büyük bir kapı açmış olacaklar
islam tektir.en orijinalini yaşayan el-kaidedir