Laikliğe hayır - düşünen zihniyet

• Kullanıcı [T.T]
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Toplum ve Gündem
Konu sahibi son olarak 3977 gün önce görüldü
ne düşünüosunuz?
10176209_656802417707095_1934444087_n.jpg

iyi de sen dinini yaşa, milletin azgınlığından sana ne? sen yaşayamadığın için başkalarının da yaşamasını istemiyosun di mi o hayatı?

o laiklik dediğin şey azgınlık olsa idi,o pankartı taşıyacak pozisyonu bulamazdın.
ama şu da gerçek.müslumanım ama laikim diyenler hatadadır.böyle bişi olmaz.hem Müslüm hem laik olunmaz

Türklerin tarihte yaptığı en büyük hata islamiyeti secmesidir....

Bunu Arabistan'a gönderin 3 gün sonra kaçmazsa desteklicem.

seçmedi..kılıç zoruyla seçmek zorunda bırakıldı.1400 yıllık Bi mitoloji yüzünden kan ve gözyaşı dinmedi dinmeyecek.

Yine de geçmemeliydi.
Osmanlı ile bu daha da benimsendi
Talkan katliamını adam akıllı bilen yok. Sorsan şaman dinine çok benziyor diye geçtik diyenlerle dolu ortalık.

Nerede düşünce özgürlüğü diyesim geldi birden :)
Sizin düşünceleriniz size normalken başkalarının düşüncelerini ne zaman normal karşılayacaksınız?

Bana göre ne sizin yaptığınız laik ne de onlarınki.

Yine de geçmemeliydi.
Osmanlı ile bu daha da benimsendi
Talkan katliamını adam akıllı bilen yok. Sorsan şaman dinine çok benziyor diye geçtik diyenlerle dolu ortalık.
cahil bindirilmiş kıtalar oluşturmak için kullanıldığında en tehlikeli silah..eğitimli çağdaş insanda ise zararsız bir kedi gibidir din.. Benim gibiler için ise paylaşılmış psikoz,bizar hezeyanlar topluluğu..
ama ilk yapılması gereken insanlara islamiyeti öğretmek.o nedenle kuran okumalarını öneriyorum.gerçek islamı öğrenmeden emevi adetlerinden,Muaviye ruhundan kurtulamayacaklar.bunu başarırlarsa özgürlüğe büyük bir kapı açmış olacaklar

cahil bindirilmiş kıtalar oluşturmak için kullanıldığında en tehlikeli silah..eğitimli çağdaş insanda ise zararsız bir kedi gibidir din.. Benim gibiler için ise paylaşılmış psikoz,bizar hezeyanlar topluluğu..
ama ilk yapılması gereken insanlara islamiyeti öğretmek.o nedenle kuran okumalarını öneriyorum.gerçek islamı öğrenmeden emevi adetlerinden,Muaviye ruhundan kurtulamayacaklar.bunu başarırlarsa özgürlüğe büyük bir kapı açmış olacaklar

Adamlar hurafeleri seviyor gerçek islam bizdeki ya Arabistan da ki değilmiş.

islam tektir.en orijinalini yaşayan el-kaidedir

delinin biri kuyuya bir taş atmış kırk akıllı çıkaramamış. şimdi bunu toplumun temeline bağlıyan akıllılarda çıkacaktır.

toplumumuzda ne yazık ki durum bu temele el atmak lazım

Her şey eleştirilebilir, eleştiri doğru olmasa bile.. Düşünce özgürlüğü medeniyetin göstergesidir. Laiklik de eleştirilmez, değildir.

Geri