Laf Sokmak

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Sosyal medyada eski sevgiliye, dosta, düşmana karşı kelime oyunlarıyla ders verme amaçlı yapılan eylem. Bazen hakaret ve küfüre kadar gidebiliyor; lakin unutulmamalıdır ki hakaret etmeden ve küfre başvurmadan laf sokmak zeka eseridir.

Özellikle ergenlerde çok sık görüyorum. Lafı sokup ardına bir de "kapak" sözcüğünü ekliyorlar; şimdilerde bir de ultra kapak" yazanı var. :kiki:

Laf sokmak diyince aklıma îsmet inönü geliyor. Anlatılan bir hikayedir.

Mecliste milletvekillerine söver durur inceden espiri yapar kimse anlamaz herkes alkışlarmış. Evlerine gidince birbirini arar bu bize böyle demek istemedi mi biz de alkışladık derlermis.

İşte laf sokmak budur, okusada başta anlamayan saflar baz alınır.

sabırla zamanını bekleyip yeri geldiginde tasi gedigine koymak gibi.
"kızım sana söylüyorum gelinim sen anla"yöntemiyle de uygulanabilen eylem.

Bu işin ustasını acıklıyorum gencler. Son acapellası ile;

[YOUTUBE]s6vWwW4AW5Y[/YOUTUBE]​

Bu adamın zekasına hayranım.

Nefs için Tetris oynamak kadar zevkli bir iş.

eskiden ne kadar zevkliydi ya.kılkuyruk ve tayfası hep laf sokarlardı.bende onlara ergen derdim.deli olurlardı :D sonra bir gece hepsi uçup gittiler.şimdi forum çok sıkıcı geliyor ;D (buda bir laf sokmadır :D)

Genelde olgunlaşmamış karakterlerin başvurduğu yöntemdir .. Laf sokan beyin ile atomu parçalayan beyin arasında ki mesafelerin insanlarıdırlar .. Özellikle sanal ortamda kıçı koltuğa dayamanın getirmiş olduğu bir rahatlıkla beyinsel işlevlerin dübürsel hale gelmesiyle tavan yaparlar .. Bir çoğu reelde yüzünüze iki kelime edecek cesarette olmayan insanlardır ama klavyenin süpermanı kesilirler ..
Velhasılı mücadele etmemiz gereken bir ruhaliyat durumudur ..

Yerinde kullanıldığında taşı gediğine koymaktan farksızdır..

Bi laf sokmak vardir bide laf soktugunu sanmak vardır ınsanlar genelde laf soktugunu sanarlar

pek tasvip ettiğim bir şey olmamasına rağmen çok canımı sıkan insanlara karşı aldığım tavır.

Boşluk bırakırsan sokarlar lafı :|

Bazılarımız habire bunu soluksuz yapar ya mübarekler sanki dersin kanlı pıçaklılar ..

Geri