laf sokma yarışı

Z
  • Kullanıcı Z3yn3P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Arkadaşlar her ne kadar üzerime bir şey alınmıyorsam da; lütfen o dediğiniz şeyi yaparken kime şeediyorsanız yanına bir de parantez açıp, adını yazın. Yazın ki, kimse üzerine alınmasın. :)

Emi çocuklar? Hade bakem. :D

Hiç girmem böyle bir yarışa.
Bu zihniyetteki insanlara en güzel cevap susmak.

Laf dalasina girmem kafayi gomer gecerim sanalda ise muhattap olmamaya calisirim lakin göt etmiyoruz diyede kendilerini kusursuz saymasinlar

O kadar üst düzeyde ego mağdurluğum yok çok aşırı sinirlendiğim de illaki olmuştur bi kaç sefer dolaylı yollardan haz almadığım yakıştıramadığım bir durum , ne delikanlı edasında duruş gösterenlere nede hanımefendi edasında duruş gösterenlere..

Ama günümüz yaşantısının bir gerçeği olmuş durumda..

ben daha marjinalim ben daha kültürlüyüm bilgiliyim yarışı
aslında arkadaşım bi b*k değilsin sen kendini öyle sanıyorsun.

Bence kime sokulduğuna bağlı. Bazı durumlarda çok eğlenceli oluyor,siz başkasına laf atıyorsunuz mesela bir bakıyorsunuz bir başkası alınıyor :D:D Ama yarışa girmem bir iki yorumdan sonra eğlendirmiyorsa beni bir daha cevap vermem.

Yarış olarak algılanmadığında bazen çok gerekli ve rahatlatıcı bir durumm

kendime hiç yakıştırmadığım şey :)))) çok ayıp çokkkk

Artık bayilicaaam. Bayramda geliyor opusup barışın. :))))

En çok ben sokacağım en çok beenn. :D
Sanalı fazla ciddiye alanların işi :p Ki bazen bu konuda çok iyiler yarışayım diyorsun ıhhh adamlar usta addsha :D

Hele bi laf soksun :/
Korkakların işi :)

Sonu olmayan birsey

Sonu olmadığını anladığınızda pes ediyorsunuz :T:

3-5 Tane korkak ve sivrizekalının bir birine üstünlük kurabilmek adına verdiği savaş yada yarış diyebiliriz.

Birisinin surekli bana yaptigi sey...))))
Sanki umrumdaydin.))
(laf soktum)

şimdi bu "değmez, ne uğraşıcam ya," yazan arkadaşlar var ya hani; bakın tam şuan üstte yer alan sayfalardalar, hah işte onların hepsini; düşün ki o bunu okuyacak" "içinizde birşey kalmasın" ve "karalama defteri" konularında birilerine laf sokma gayreti gösterirken bulabilirsiniz, buluncada öyle bırakmayın bi selfie yapın
ehehe

Geri