Laf sokma sanatı

🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
Iste bu gercekten bir sanat bence. Kimisi bunu buram buram zeka kokan cumlelerle inceden inceye yaparken kimi de edepsizlige vurarak yapiyor. Ha olmasi elzem mi derseniz bana gore degil. Hem de hic...

bu sanatı hakkıyla icraa eden bir sanatçı tanıyorum...... jesse jaymes..... ayrıca kendisi hakaret etme sanatının da başarılı temsilcilerindendir.....

İşin içine küfür ya da hakaret karışırsa sanat olmaktan çıkıyor ve öfke kontrolsüzlüğüne dönüşüyor. O ince sınırı aşmamak gerekli.

Yapamiyorsunuz, bakin kufur olmayan kufurler var.
Aslinda cok masum laf sokuyorsunuz haddinizi asmadan hepiniz iyi insanlarsiniz aslinda ama bazen kocaman bir cilgin oluyorsunuz hepsi bu

Bazıları laf atmayı hiç bilmiyor. Bunun sanati dediğin inceden giydirmektir. Oyle cümleler kurarsin ki küfürden hakaretten daha beter anlama gelir ama dolaylı olarak söylediğin için cirkinlesmeden yaparsın bunu ve gerçekten sanattır bu. Maalesef bunu başarabilen pek kimse yok. Sadece forum için demiyorum asla,sosyal hayatta da millet biraz adanadaki cono kadınlar gibi kavga ediyor. Cinsiyet farketmiyor,erkekler de öyle.

mutsuz bir sokrates olmak, mutlu bir domuz olmaktan iyidir ama kimileri burjuva görünümlü bir filozof olacağım derken mikanoslu bir yunana dönüveriyorlar. hoş onların da türklerden sonra en çok küfür eden ikinci ülke olmasının nedenini biliyoruz zaten.

can sıkıntısından
şu lafı şuraya sokayım
bunu da kendime mi sokayım
diyorsunuz ne yapıyorsunuz

Iq ile doğru orantılı olup herkesin yapamayağı, yapamadığı gibi de eline yüzüne bulaştırdığı hede. “Ya demek nude yollayacaktın bana, ben aslında öyle demek istemememiştim ehe” tarzında geri vites çeşitleri vardır.

Kim kime laf sokmuş diye bakmaya geldim

Laf sokani da laf sokulani da bu tarz konulara yazanlar kadar rahatsiz olmuyor herkes memnun halinden buyutmeyin ljks

Yapan da yaptıran da günahkardır.

Bu konudan bile laf sokma sanatını kendilerine tecrübe edinebilirler.
Hani konu konuyu açar ya, o bakımdan.

Geri