A
Aşka Sıfır
Ziyaretçi
Ziyaretçi
Laf Ebesi: Sağlık meslek okullarının ilgili alanlarından 'laf' konusunda uzmanlaşan, doğum ile ilgilenmeyen meslek grubu, sağlık insanı.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
M.Ö ki konuyu hortlatmayı nasıl başardınSizce forumda kimler laf ebesi? Nick verin.
Herkes yapıyor bu aralar. İyi de oluyor.M.Ö ki konuyu hortlatmayı nasıl başardın
bravo kjjhjh
Ebelikten yola çıkmış. Esprili yaklaşmış ama sen hiç konuya yakın değilsin. Çok yanlış gittin. Toparla, dümdüz gir.Sağlıkla alakasını çözmeye çalışıyorum iki saattir…
Ben sevdiğim biriyle çok konuşurum, konuşmak isterim. Eski sevgilim çok konuşuyorsun demişti. 2 gün konuşmadım.
Sevmediğim biriyle konuşasım gelmez ama sevdiğim insanlarla çok konuşur, uzun cümleler kurarım. Laf ebesi biraz mecazi ama kötü amaç taşıyor hazırcevap gibi.Herkes yapıyor bu aralar. İyi de oluyor.
Ebelikten yola çıkmış. Esprili yaklaşmış ama sen hiç konuya yakın değilsin. Çok yanlış gittin. Toparla, dümdüz gir.
Beni hiç sevmiyorsun. Aydınlandım. Hep kısa cümleler kuruyorsun.Sevmediğim biriyle konuşasım gelmez ama sevdiğim insanlarla çok konuşur, uzun cümleler kurarım. Laf ebesi biraz mecazi ama kötü amaç taşıyor hazırcevap gibi.
Ay ne ilgisi var? Djjfjdjd kısa cümle kurmadım sana uydurma. Ayrıca sevmedklerimle etkileşime de girmem…Beni hiç sevmiyorsun. Aydınlandım. Hep kısa cümleler kuruyorsun.![]()