Siz yine de laf anlatmayı seçin.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hayır uğraşmamak gerekmiyor Sen doğru olanı anlat ve bildir onu nasıl olsa söylediklerinin doğru olduğunu görünce pişman olacaktır bu şuna benziyor ben bazı konularda mütevazi olamayacağım emin olduğum konularda anlamayan kişiye laf bile öyle tokat atarım ki adam Tokat'ın farkına beni oradan gittikten sonra farkına varabiliyorBaktın anlamıyor,uğraşmamak gerek.
Görmezden gelmeli bazen.
Hayır uğraşmamak gerekmiyor Sen doğru olanı anlat ve bildir onu nasıl olsa söylediklerinin doğru olduğunu görünce pişman olacaktır bu şuna benziyor ben bazı konularda mütevazi olamayacağım emin olduğum konularda anlamayan kişiye laf bile öyle tokat atarım ki adam Tokat'ın farkına beni oradan gittikten sonra farkına varabiliyor
Sakinleşince konuşmak Tabii ki en güzel idi ama şunu unutma Sana bir tüyo vereyim haksız olduğunu anlattığın kişi de bunun farkına vardığı zaman hiç daha fazla kendini yorma sen bilirsin deyince sorun çıkmazmış de ve ayrıl oradan daha sonra senin peşinden mutlaka gelecektir
Abi anlat anlat anlamıyorsa kendimi yoramam.
Saysızlık etmemek adına susar boşveririm.Nasıl olsa karşı tarafta o anki siniri anlaşmazlığı bir süre sonra bırakıp konuşmayı dener.
Laf sokarak,dik dik üstten bakarak bir şeyleri anlatmayı yapamam.Sakinleşince konuşmak bazen iyidir.
Sakinleşince konuşmak Tabii ki en güzel idi ama şunu unutma Sana bir tüyo vereyim haksız olduğunu anlattığın kişi de bunun farkına vardığı zaman hiç daha fazla kendini yorma sen bilirsin deyince sorun çıkmazmış de ve ayrıl oradan daha sonra senin peşinden mutlaka gelecektir