Lady Sun

Konu sahibi son olarak 3275 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk geldiği gün neşesi ve sıcaklığıyla dikkatimi ceken nadir üyelerden biri.
Adını cok sevdim.Ayrıca yeni yeni tanımama rağmen arkadaş canlısı oldugunu söyleyebilirim bir de yaptığı yorumların hem samimi hem de art niyetsiz olduğunu gözlemledim.Seviyorum hep burda kal ve daha cok tanısıp ,kaynasalım :p​

Ölçülü ve dengeli bir karakteri olduğunu hissettiğim ve tavırlarını dikkatlice gözlemlediğim dikkat çekici üyelerden biridir ..

lady_sun idi, dedim böyle olmaz, şimdi daha iyi
bu konuya yorum yapman yasak bu arada Lady Sun .p

Çok fazla tanımasamda elektiği oldukça iyi. Konuşkan, sıcakkanlı ayrıca çokta alçak gönüllü :)
Umarım yakında daha iyi tanımış olurum.

Karavanın ikinci tatlısı ve hoşu . İlk geldiği günlerde çok dikkatimi çekmemişti ama görüyor ve hissediyorum ki Gerçekten iyi niyetli ve insanları ciddiye alıp deger vermeye çalışan biri . Sarılası geliyor insanın gülmen dileği ile (;

Yani bazı insanlar hani uzaktan uzaktan hiç konuşmadan nasılda bağladın beni diye bağlayayım :D
Ya gerçekten Çok gerçek hissediyorum seni vallahi çok mutluyum seni tanıdığıma Herşey için teşekkür ederim . Dilerim ki Kalbinden ne geçiyorsa Allah görsün ve dileklerini kabul etsin :)
Karavanımın prensesi :P

Asil ve Kaliteli Yorumlarından hiç söz etmiyorum ! (:

Selam olsun sana tatlı kız .p
Bir şey itiraf edicem öncelikle, en başlarda yani foruma geldiğin ilk günler de senden biraz korkuyodum.
Biraz fazla açık sözlüsün galiba, ya da ben yanlış görmüşüm. İşte bu yüzden de uzak duruyodum senden .p
Ama bugün bir mesajıyla sevgimi hemen kazandı, bir de çok hamarat. Bana lif yapacak, neyse şimdilik lifi yapta sonra devamı gelecek, ben öyle duydum .p
Demek ki neymiş bir insanı tanımadan söz sahibi olmak doğru değilmiş, önyargılı olduğumu bir kez daha görmüş oldum .p
Seni takip edicem hep, sonra biraz daha tanıyınca da buraya büssürü yorum yazıcam.
Sen hep huzurlu olasın Hamaratçığım, öptüm. :dyg:

Fikir ile tanışanlar yürek ile ısınanlar kervanında tanıdım sevgili @Lady Sun'ı.
İlgisi,huzur veren varlığı ve Adanalı oluşu ile yüzümde tebessüm oluşturdu.
Diyorum ki iyi ki var.Sevgi ve saygılarımla:sana::sana::sana:

Saygının ne demek olduğunu bilen insanlara yaklaşırken naif bir çizgide ilerleyen hırpalamak yerine usulca sokulup sıkıca sarılan insanım.
Ne zaman seninle konuşsam sarılasım geliyor sana. Çok başka bir dünyasın Lady insan sırf sesinle dahi huzur bulabilir.. Arkadaşlığını bahşettiğin için minnettarım sana seçici olmak güzel bişey .
Ss

Canım benim özelime yazdığı yazıya kahkaha attım Çok tatlısın sen canım Huzurum :D

Hiç sohbetim olmamasına ragmen , yorumlarının takipçisi oldugum arkadaş. Begenerek okuyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri