Lady Sun Mutfakta 2

Konu sahibi son olarak 3942 gün önce görüldü
aynen öyle, yakında işimizi yapıcaz diye kör olucaz yeminle. ama bi o kadar da seviyoruz napalım :umursama: bizi mazoşist gördüm bi an :nee: ama diğer türlü de çekilmiyor yaf :cici:

mazoşist :nee:
kör olmaya niyetli değilim kriterlerim yüksek :D

Hocam yağın içine patlıcanı atmışsınız hadi yemek ol bekliyorum demişsiniz nasıl yemek bu bit kadar

Hocam yağın içine patlıcanı atmışsınız hadi yemek ol bekliyorum demişsiniz nasıl yemek bu bit kadar

keşke sadece fotoğrafa bakacağınıza açıklamayı da okusaydınız :) o bir tencere yemeğin içinde sadece bir yemek kaşığı yağ var ve neredeyse yağsız :) ve patlicanlar kızartılmadı yemeğin tamamı çiğden koyuldu tencereye ve pişirildi :)

Bekar bir erkek olarak bunun daha iyisini yapıyorum açıkçası

bizim ayrıcalıklı dünyamıza hoşgeldiniz efenim ne sandınız :D
bi 3d ci kolay yetişmiyor :D
öyle corel photoshop bilmekle iş bitmiyor :p

ben corel kullanmıyorum cınım lütfen o programı bana doğrultma şeytan bile doğrutlamayacak vasıfta zira. Adobe ailesi ne güne duruyor. hepimiz kendi kulvarımızda zor yetişiyoruz kek ustası almim mausunu elinden :cici:

ben corel kullanmıyorum cınım lütfen o programı bana doğrultma şeytan bile doğrutlamayacak vasıfta zira. Adobe ailesi ne güne duruyor. hepimiz kendi kulvarımızda zor yetişiyoruz kek ustası almim mausunu elinden :cici:

yaa dur dur şimdi laf attın mesleğime :D

yaa dur dur şimdi laf attın mesleğime :D

atarım tabiki de :umursama: sen benimkine atarken iyiydi dimi yok öyle tek taraflı kroşe, bi yana tokat yiyip öbür yanamızı dönemeyiz malesef :)

mavi bisiklertin hatrı olmasa diyeceğimi biliyordum ama neyse :cici:

atarım tabiki de :umursama: sen benimkine atarken iyiydi dimi yok öyle tek taraflı kroşe, bi yana tokat yiyip öbür yanamızı dönemeyiz malesef :)

mavi bisiklertin hatrı olmasa diyeceğimi biliyordum ama neyse :cici:

o mavi bisiklet klasiktir benim için ama ilgi alanım değil tabi ki.
araba ve ucaklar daha çok :)

Geri