Lady Gaga

Konu sahibi son olarak 2600 gün önce görüldü
KgQ4rL.jpg

SAHNEDE aşırılıkları ile ünlü pop yıldızı Lady Gaga, bir kez daha sıradışı şovu ile gündeme geldi.

Texas eyaletinin Austin kentindeki bir festivalde perşembe günü sahneye çıkan Lady Gaga, bir dansçının üzerine kusmasına izin verdi. Lady Gaga, ‘Swine’ (Domuz) adlı şarkısını söylerken önce sahneye kurulan döner bir düzenekte “ateşte pişirilen domuz” gibi dans etti ardından, yeşil bir sıvı içen bir kadın dansçının parmaklarını boğazına sokup üzerine kusmasına izin verdi. Gaga daha sonra sahnede “Hayranlarımı seviyorum. Çünkü her zaman bana kendim olmama izin veriyorlar ve kimsenin ne dediğine bakmıyorlar” diye konuştu.

Hürriyet.​

Bu kadın tek kelimeyle igrenç..

Mtv Müzik Ödüllerinde giydiği etten elbise unutulmaz olaylarındandır.

Her şarkısı, klibi, sahne şovu mutlaka olay yaratır.

Aptalizm diye bir akım olsa bu kadın başını çekerdi

aykırı sarkıcı kıyafetleriyle sac tarzlarıyla sahnede soyumasıyla bunları yapmasa pek tutmazdı gibi.

Aramızda dolaşan insan görünümlü şeytanlardan ..

çok çekici bulduğum bir hatundur.. söylediği şarkıların yanı sıra sesi kalitelidir aslında.. çok tatlı şarkıları da yok değildir. Bir paparazzi , bad romance tatlıdır yani..

Gariptir fakat çok çekici bulurum kendisini..

Haberin altındaki yoruma fazlasıyla güldüm yaa :D :haha: ama katılmadan da edemiyorum işte.

Kendini çirkin/itici göstermek için girmediği kılıf yok.Sorsan çekici :T:

Konserinde 10 kıyafet ve peruk değişmesiyle pek gündemde şu sıralar :T:​

Göz bağlayıcı bir kadın kişisi. Yani illüzyonist. Sahnede ilgiyi bir b*ka benzemetemediğim şarkıları ve ses tonundan uzaklaştırıp sıradışı kostüm ve prodüksiyona yönlendiren bir show girl. Ha, bunun bir sakıncası var mıdır? yoktur elbette. Ben müzik anlamda yüceltilmesine karşıyım.

Geri