Labubu modası saçmalığı.!

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Popüler kültürün kölesi olan insanların aldığı ve alacağı çirkin oyuncak, sırf reklam olsun diye yalandan da kamera var falan denildi daha çok alınsın diye. Her kimin fikriyse çok zekiymiş

berbat bir saçmalık kadın çantalarına felan takıyolar

bunu da dediydim
her şeyi bilmek sıkıcı ya

Bir kızım olsaydı... Sanırım anası da olurdu. Yaptığım araştırmalara göre kız çocuğu için bir de anası lazım öncesinde... Anasına... Yani anasına şöyle derdim, Labubu? 5 bin liralık harcamayı görünce, karşılığında aldığımız şey bumu? La bu mu? Labubu?

Aaa, kızım olsaydı can feda, benim kızım o kadar mal olmazdı ama yine de ne yapayım istemişse... Mesela erkek olsa, "laaağyörü laaağ, lağiyürüüü la" derdim bir tane tahta oyuncak verirdim eline, erkek onu kırar eder, bir şeyler yapar zekası varsa, kız öyle değil... Kız çok önemlidir... Kız çocuğu çok aşırı üst düzey bir şeydir...

Erkek evlat, üf, anası baksın ben bu hayvanatı nasıl yaptım ya? Aaa kız çocuğu öyle değil. Ne kadar narin ne kadar kibar... Erkek evlat gelir, "bııbeaağağhh" der. Of... Bu çocuk hiç salon erkeki olamayacak, bu niye böyle oldu kesin anasına çekti.

Eğer bir iş kuracaksanız kadınlar ve çocuklar üzerinden kurarsaniz nerelere geleceğinizi siz bile tahmin edemezsiniz
Tam olarak buna odakliyim 1 aydir.
Gerçektende arastirmalarim sonucu bu yoruma cikiyor.

• Alkış
Tepkiler: ne
Geri