Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben iki bin liraya aldım çakma mı şimdi qwOrijinali 15 bin değil miydi? Bunlar çakması galiba.
Gerçekten 2 bin lira verip aldın mı bu şeyi?Ben iki bin liraya aldım çakma mı şimdi qw![]()
Tam emin değilim ama öyle nir şey okudum sanki jfjfjfjBen iki bin liraya aldım çakma mı şimdi qw![]()
İnşallah yanılıyorsun dur kjkhjhTam emin değilim ama öyle nir şey okudum sanki jfjfjfj
Evet maalesef ucuz olanda 600 lira falandı küçük hanım tutturdu orjinal istiyorum diye bizde orjinal diye verdik değilmişGerçekten 2 bin lira verip aldın mı bu şeyi?
Yani tabii onlar isteyince durum değişiyor ama benim oğlan istese yatılı askeri yurda verirdim…İnşallah yanılıyorsun dur kjkhjh
Evet maalesef ucuz olanda 600 lira falandı küçük hanım tutturdu orjinal istiyorum diye bizde orjinal diye verdik değilmiş![]()
Ben kaç ay direndim nanay maalesefYani tabii onlar isteyince durum değişiyor ama benim oğlan istese yatılı askeri yurda verirdim…