laağn

Konu sahibi son olarak 1587 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sanal kara sevdam, gelir diye yollarına baktığım, gök kuşağı renklerim. mabedinin yollarına secde ettiğim. Taşra kentlerin öksüz adımları!
İç sızlatan bir yokluk var bugün içimde!
Oralara yağmur yağmış diyorlar,
Duydun mu?
Duydun mu duamın amin tarafı?
Sevda ıslanmış diyorlar!
Güneşi giyinmiş ama kapımın önündeki çocuk.
rehin tüm duygularım!

Bende geyik sanıp geldim ama bildiğin duygusal bir adam olmuşsun sen Cemal abi..

Laağn'ı leğen diye okuyan bir üyeyim.

harbi güzel sözler yazmışsın. uzun zamanda az konuştuklarımla, kısa zamanda falan işte, saat 3.5 ne diyim? yaradan güzel şeyler nasip etsin herkeşe. tşklr iyi forumlar.
Yaşadığın kafayı bize de yolla,tek başına kullanma.:şirine:

Yaşadığın kafayı bize de yolla,tek başına kullanma.:şirine:

blackangel vardı ya ablamız. derdi ki içten pazarlık yapma bodoslama gir. bak bu söz de onun. ''allah tependen baksın''

sen şimdi; ne aldıysan aynısından isterim mi diyorsun?

aslında beğendik istiyordum. kalmamış burgaz geldi. oğlum getirdi. ama ben babama asla getirememiştim. anlar mısın ki?

blackangel vardı ya ablamız. derdi ki içten pazarlık yapma bodoslama gir. bak bu söz de onun. ''allah tependen baksın''

sen şimdi; ne aldıysan aynısından isterim mi diyorsun?

aslında beğendik istiyordum. kalmamış burgaz geldi. oğlum getirdi. ama ben babama asla getirememiştim. anlar mısın ki?
Lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm.:hello:

ways gececi iki nokta. saat kaç nan hadi git yat. ben de escük forumu ağlatam. ahhhahha

:hello:

Baya ağlatmışsın abi zevkle izliyoruz seni.. :D Eski neşen de olman ne güzel hiç değişmemiş olmanda ona keza böyle enerjik olmanı kıskanıyorum..

neden ergen hareketleri yapıyorsun abi? komik olmuyor bu hareketlerin haberin olsun.

adamın içinde bir şair zincirliymiş meğer
neden serbest bırakmasına izin vermiyorsunuz :P

neden ergen hareketleri yapıyorsun abi? komik olmuyor bu hareketlerin haberin olsun.

gerçekten haklı olabiliten var. Ancak kulak çekmeler pm ile yapılır. davranışı hatalı olan bir öğrencinin, tenefüsste köşede uyarılması yerine okul önünde ya da sınıfın ortasında herkese rezil edilmesi gibi. bunlar da eğitim psikolojisi doktor. sizin 600 sayfalık latince, anatomi, farmakoloji cart curta benzemez.
git bak kırmızının duvarına. sana verilen uzaklaştırmanın fuzuliliği hususundaki brifinglerime. ben seni yerlere göklere sığdıramadan sevip sayarken. bana reva gördğüne bak makina kimya.

sarhoştum hatırlamıom hacı abi ahhhahha

not: madem uyarılar pm ile yapılacaktı sen neden burdan yaptın deme.

ibret olsun.

verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı herkeşten özzür dileriz. :cat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri