la vuelta holanda

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
la vuelta ispanya'da, 1935 yilinda ilk kez organize edilmis olan bir bisiklet turuydu. 1955 yilindan beri ise her yil organize edilen bir etkinlik haline geldi. Tour de France ve de Giro d'Italia gibi.

bu yil, hatta bugun ve gelecek gunlerde (19, 20 ve 21 agustos) hollanda'da, utrecht-'s hertogenbosch-breda civarinda gerceklesecek. mini la vuelta diyelim biz buna.

isyerime cok yakin bir yerde toplanmaya basladilar. otobuste ise dogru ilerliyorum ve ispanya'dan gelenler de bulunuyor burada. ya su an kendimi ispanya'da hissettim tekrardan. konusmalari, pozitif enerjileri, bagira bagira konusmalari :d ask ile dinliyorum. demin iclerinden birisi beni de ispanyol sanmis ve sorular sordu gidecekleri yerle ilgili. MY BRATHA'S AND SISSIES, LOVE

isyerime cok yakin bir yerde toplanmaya basladilar. otobuste ise dogru ilerliyorum ve ispanya'dan gelenler de bulunuyor burada. ya su an kendimi ispanya'da hissettim tekrardan. konusmalari, pozitif enerjileri, bagira bagira konusmalari :d ask ile dinliyorum. demin iclerinden birisi beni de ispanyol sanmis ve sorular sordu gidecekleri yerle ilgili. MY BRATHA'S AND SISSIES, LOVE
İspanyolcan var mı senin ;d

la illa vuelta bisiklete küveti azim.​

Geri