La piel que habito (İçinde Yaşadığım Deri)

• Kullanıcı Oggy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Sinema Kulübü
Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
%C4%B0%C3%A7inde_ya%C5%9Fad%C4%B1%C4%9F%C4%B1m_deri.png

Vizyon Tarihi: 30 Aralık 2011 (2s 0dk)
Yönetmen: Pedro Almodóvar
Oyuncular: Antonio Banderas, Elena Anaya, Marisa Paredes devamı...
Tür: Gerilim , Dram
Ülke: İspanya

Bir araba kazasında yanarak ölmekten son anda kurtulan eşini yanıklardan oluşan görüntüden kurtarmak için yeni bir deri yaratmak üzerine çalışmalar yapan estetik cerrahı Dr Robert Ledgard (Antonio Banderas) on iki yıl boyunca evindeki laboratuvarında çalışmaya devam eder ve domuz-insan kanı karışımıyla elde ettiği bir deri üretir.

Eşinin yanmış vücudunu görmesi üzerine intihar etmesi ve küçük kızlarının da buna şahit olmasından sonra büyük depresyon geçiren aile iyice hassaslaşmıştır. Küçük kız büyüdüğünde de psikolojisini bozan bir olay yaşayacak, bu olayın üzerine Dr Ledgard, yaptığı deneyleri büyüterek neredeyse DR Frankenstein haline gelecektir...

Gerilim türündeki film, Fransız polisiye yazarı Thierry Jonquet'in "Tarantula" isimli 2005 tarihli romanından uyarlandı. Yönetmenin 20 yıl sonra Antonio Banderas'la tekrar bir araya geldiği 'The Skin That I Live In', kızına tecavüz eden bir adamdan intikam almaya çalışan psikolojisi bozuk bir plastik cerrahın saplantılarını ve hücrelerle ilgili yaptığı araştırmalar sayesinde yeni bir insan derisi yaratmasını konu alıyor.

//çok başka bir senaryosu var. siz lan kesin şu olacak bak ehehehe derken bi anda o olmuyor ve şaşırıyorsunuz. film önerisi isteyen arkadaşlarıma önerdiğim filmlerden.

hahaha oggy bu filmi kız kardeşim ile izlemiştim ilk yarım saatten sonra kaldırdım filmin başından
böyle tuhaf bi film görmemiştim yahu
antonio banderas a sapık roller çok yakışıyor ama hatun beni aşırı şekilde şaşırtmıştı nerden nereye:p

pilates in faydaları:D

ve bir not: evet hak etti iyi de oldu oh:p

bazılarına bunu yapacaksın aslında görecekler neyse film hakkında daha fazla şey yazmasam iyi olur:p

hahaha oggy bu filmi kız kardeşim ile izlemiştim ilk yarım saatten sonra kaldırdım filmin başından
böyle tuhaf bi film görmemiştim yahu
antonio banderas a sapık roller çok yakışıyor ama hatun beni aşırı şekilde şaşırtmıştı nerden nereye:p

pilates in faydaları:D

ben de tam sana önerecektim, aferin izlemişsin. xd

Tam izleyemedim ama farklı bir kurgusu vardı.

Bu adamin oyunculugunu cok sevmememe ragmen filmi keyifle izledim. Almodovar etkisi elbette.

Başlığı görünce acaba yine izlesem mi diye düşünmedim degil:D

Geri