La casa de Papel'de hırsızlardan yana olmak

Konu sahibi son olarak 1024 gün önce görüldü
Çok ilginç ama doğru. Yalnız bazı taraflar karakterleri sevdiği için onların yanında bulunuyor. Sırf yaptıkları işi haklı bulunup onları savunanlar da var. Zaten işin ilginç ve ironi kısmı da burada. Hırsızlığa ya da bir soyguna nasıl arka çıkılabilir?

Aslında hırsız karakterlerden yana olmak değilde, daha çok beni cezbeden yaratıcı fikirleri oldu.
Varsa böyle zeki fikirlileri, onlardan yanada oluruz sorun yok :)

• Beğen
Tepkiler: 0
İstanbul karakteri olmalı. Ama tabi politik yönüyle bakacakları için muhtemelen hain bir karakter olarak karşımıza çıkacaktır. ‘Osman’ Karakteri örneğinde görüldüğü gibi!

• Beğen
İstanbul karakteri olmalı. Ama tabi politik yönüyle bakacakları için muhtemelen hain bir karakter olarak karşımıza çıkacaktır. ‘Osman’ Karakteri örneğinde görüldüğü gibi!

Türkiye Merkez Bankasını soyarlar sonra ve en sıkıcı sezon olur :)

Türkiye Merkez Bankasını soyarlar sonra ve en sıkıcı sezon olur :)

Önce Darphane, ardından merkez bankası.... ardından tekrar merkez bankası tatmin eder mi? Yine aynı senaryoya bir kaç rütuş. Daha büyük bişi. Belki bir şehir fethedilebilir.

Çok mu büyük salladım?

• Beğen
Önce Darphane, ardından merkez bankası.... ardından tekrar merkez bankası tatmin eder mi? Yine aynı senaryoya bir kaç rütuş. Daha büyük bişi. Belki bir şehir fethedilebilir.

Çok mu büyük salladım?

Gayet hoş ve kaliteli bir hayal gücü. Tebrik ederim. Dediğiniz gibi daha ihtişamlı bir şey olmalı. Bakalım, bekliyoruz...

Geri